Paris Jackson a împlinit 23 de ani. Ce face și cu ce se ocupă fiica lui Michael Jackson

Paris, unica fiică a lui Michael Jackson, are 23 de ani. Tânăra și-a dorit încă de mic copil să urmeze o carieră muzicală asemenea tatălui său, însă viața i-a oferit un talent tot în sfera artistică.

29 iul. 2021, 10:48
Paris Jackson a împlinit 23 de ani. Ce face și cu ce se ocupă fiica lui Michael Jackson

Paris Jackson a împlinit 23 de ani. Ce face și cu ce se ocupă fiica lui Michael Jackson. Paris Jackson a încercat mai multe meserii, astfel că în cele din urmă s-a axat pe una singură.

Paris Jackson a împlinit 23 de ani

Paris Jackson este cel de-al doilea copil al regretatului cântăreț, Michael Jackson, însă este și unica fiică a artistului. Tânăra, acum în vârstă de 23 de ani, a cochetat cu mai multe meserii, ajungând în cele din urmă să-și descopere talentul tot în sfera artistică, deși de când era foarte mică și-a dorit să umeze o carieră muzicală asemenea tatălui său. Vedeta a trecut prin foarte multe evenimente neplăcute, încercând chiar să se sinucidă, astfel că până la vârsta de 23 de ani a încercat să se descopere continuu pentru a-și da seama ce îi place să facu cu adevărat. Unica fiică a lui Michael Jackson s-a lăsat muzică și s-a apucat intens de cariera actoricească, astfel că acum face parte din echipa de actori pentru nousa seria care se filmează a îndrăgitului serial „American Horror Stories”. De asemenea, luna trecută s-a lansat chiar și noul ei film „The Space Between”, astfel că începe ușor să se facă remarcată și să devină cât mai cunoscută în acest domeniu.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu îşi spălă copiii decât în anumite condiţii. „Dacă vedeți murdăria pe ei, altfel nu are rost”

ParisJackson a fost internată la un spital de psihiatrie. La vremea respectivă, s-a dus singură pentru a cere o internare, căci a suferit enorm din cauza decesului bunicului său, Joe Jackson. De asemenea, a suferit foarte tare după moartea artistlui, căci gurile rele vorbeau fel și fel de lucruri neadevărate despre părinte său, aducând-o în pragul disperării. În urmă cu doi ani, a ajuns de urgență la spital după ce tatăl său  a fost acuzat de pedofilie.