Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu îşi spălă copiii decât în anumite condiţii. „Dacă vedeți murdăria pe ei, altfel nu are rost”

Actorii Ashton Kutcher și Mila Kunis au mărturisit că nu îşi spală copiii în fiecare zi şi le-au făcut părinţilor recomandare inedită: să îşi spele copiii doar arunci când văd murdărie pe ei.

28 iul. 2021, 11:55
Mila Kunis şi Ashton Kutcher nu îşi spălă copiii decât în anumite condiţii. „Dacă vedeți murdăria pe ei, altfel nu are rost”

Mila Kunis şi Ashton Kutcher au vorbit despre subiecte ce ţin de igiena personală. Actriţa născută la Cernăuţi a explicat de ce nu îşi spală copiii în fiecare zi şi a dat propriul ei exemplu din copilărie.

„Nu aveam apă fierbinte, așa că oricum nu am făcut mult duș. Dar când am ajuns să am copii, nu i-am spălat în fiecare zi. Nu am fost niciodată părintele care să-şi spele nou născuţii”, a declarat Mila Kunis, conform Insider.

Ashton Kutcher, soţul lui Mila Kunis, a adus explicaţii suplimentare privind spălarea copiilor.

„Acum, uite cum e: dacă vedeți murdăria pe ei, spălați-i. Altfel, nu are rost”, a adăugat Ashton Kutcher.

Citeşte şi: Joey Jordison, baterist și membru fondator al trupei Slipknot, a murit la vârsta de 46 de ani

Kutcher și Kunis s-au căsătorit în 2015 și au doi copii: Wyatt Isabelle, 6 ani, și Dimitri Portwood, 4 ani, conform sursei citate.

„Nu-mi spăl corpul cu săpun în fiecare zi”, a mai precizat Kunis.

Citeşte şi: Wentworth Miller suferă de o boală teribilă. Startul din Prison Break s-a confesat fanilor la un an de la diagnostic: „A fost un șoc!”

Mai mult, Ashton Kutcher a precizat că îşi spală în fiecare zi numai subțiorile și picioarele și nimic altceva.

„Îmi dau cu apă pe față după un antrenament doar pentru a îndepărta sărurile, dar atât”, a menţionat actorul american.

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu rupe tăcerea despre operaţiile estetice pe care le are. Anunţul surprinzător făcut de vedetă!

Academia Americană de Dermatologie recomandă, însă, spălarea copiilor între 6 și 11 ani cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. De asemenea, specialiştii susţin că adolescenții ar trebuie să facă duș în fiecare zi.

Citeşte şi: EXCLUSIV Oana Mizil, prima reacţie după ce a depus plângere împotriva lui Marian Vanghelie că ar fi agresat-o: „Am vrut să îl sperii”