Paris Jackson şochează din nou: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”

Paris Jackson şochează din nou, în ceea priveşte viaţa sa intimă. Fiica megastarului Michael Jackson, în vârstă de 23 de ani, a făcut declaraţii controversate într-un episod ce poate fi vizualizat pe pagina sa de Facebook.

22 sept. 2021, 17:28
Paris Jackson şochează din nou: „Nu am avut relații doar cu femei și bărbați”
Paris Jackson şochează din nou

Paris Jackson şochează din nou. Vedeta împreună cu iubitul ei, Gabriel Glenn, sunt protagoniștii unui serial documentar. În primul episod, Paris a făcut dezvăluiri despre tatăl ei, dar și despre viața sa intimă.

Citeşte şi: Amănunte picante din relaţia lui Michael Jackson cu Madonna: „Eu am iniţat totul, el era un pic timid”. Avansurile îndrăzneţe ale Madonnei, motivul pentru care Michael „a renunţat la amorul cu femeile”

Paris Jackson şochează din nou

Deși are doar 23 de ani, tânăra a avut mai multe relații și cu bărbați, și cu femei, dar şi cu transexuali. „Niciodată nu am crezut că o să mă aleg cu un tip. Credeam că o să ajung să mă mărit cu vreo tipă. M-am întâlnit mai mult cu fete, decât cu băieți. Publicul nu știe decât de cele trei relații de durată pe care le-am avut cu bărbați.

Dar nu știe nimic despre cele mai multe dintre relațiile pe care le-am avut. O spun pentru că nu m-aș considera bisexuală, fiindcă nu am avut relații doar cu femei și bărbați. Am avut relații și cu un bărbat cu vagin.

Dacă nu vorbesc despre asta sau dacă nu o transpun în muzică, îmi va ruina complet viața și mă va copleși, voi fi slcava acestui tip de durere și chin, iar eu nu vreau asta”, a dezvăluit Paris Jackson pe pagina sa de Facebook.

Cu ce se ocupă fiica lui Michael Jackson

Paris Jackson este cel de-al doilea copil al regretatului cântăreț, Michael Jackson, însă este și unica fiică a artistului. Tânăra, acum în vârstă de 23 de ani, a cochetat cu mai multe meserii, ajungând în cele din urmă să-și descopere talentul tot în sfera artistică, deși de când era foarte mică și-a dorit să umeze o carieră muzicală asemenea tatălui său.

Vedeta a trecut prin foarte multe evenimente neplăcute, încercând chiar să se sinucidă, astfel că până la vârsta de 23 de ani a încercat să se descopere continuu pentru a-și da seama ce îi place să facu cu adevărat.

Unica fiică a lui Michael Jackson s-a lăsat muzică și s-a apucat intens de cariera actoricească, astfel că acum face parte din echipa de actori pentru nousa seria care se filmează a îndrăgitului serial „American Horror Stories”.