PARIU NEBUN în Scoţia. Victoria lui Celtic, mai puțin PROBABILĂ decât un DA la REFERUNDUM

Casele de pariuri din Marea Britanie consideră că victoria lui Celtic Glasgow la Salzburg, joi, în Europa League, este mai puţin probabilă decât un "da" la referendumul privind independenţa Scoţiei, care va avea loc în aceeaşi zi, scrie portalul worldfootball.net.

17 sept. 2014, 12:04
PARIU NEBUN în Scoţia. Victoria lui Celtic, mai puțin PROBABILĂ decât un DA la REFERUNDUM

Referendumul pune în umbră acest meci din Grupa D a competiţiei, care mai programează în aceeaşi zi partida Dinamo Zagreb – Astra Giurgiu.

În campionatul Scoţiei, Celtic a învins-o în weekend cu 2-1 pe Aberdeen, după ce nu câştigase niciun meci de pe 16 august.

Red Bull Salzburg este şi ea sub presiune, după trei înfrângeri consecutive sub conducerea antrenorului Adi Huetter, numit în vară în locul lui Roger Schmidt. Patronul clubului, magnatul Dietrich Mateschitz, aşteaptă rezultate pe măsură după investiţiile pe care le-a făcut la echipă.

Portalul citat consideră că Celtic şi Salzburg sunt favorite să se califice din această grupă.

Campioana Austriei nu va conta în acest meci pe Isaac Vorsah, Valon Berisha, Asger Sorensen, Franky Schiemer şi Rodnei, cu toţii accidentaţi, iar Andy Ulmer şi Naby Keita sunt incerţi, a anunţat site-ul clubului.