Pariu STUPID, deznodământ DUREROS. Ce a păţit un tânăr care a vrut să se dea mare în faţa amicilor

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Bacău a rămas cu o furculiţă blocată în esofag, după un pariu stupid pus cu un prieten.

RomaniaTV.net
25 mart. 2014, 18:11
Pariu STUPID, deznodământ DUREROS. Ce a păţit un tânăr care a vrut să se dea mare în faţa amicilor

Tânărul teribilist a înghiţit furculiţa pentru a se da mare în faţa amicilor, însă a ajuns la spital. Medicii l-au examinat şi nu au considerat că este necesară vreo intervenţie, ci că trebuie aşteptat ca, în condiţiile în care obiectul metalic nu reprezintă un pericol pentru viaţa pacientului, acesta să fie eliminat pe cale naturală. Ceea ce cu siguranţă va fi mai dureros decât înghiţirea furculiţei.

„Medicii i-au efectuat o radiografie şi au identificat obiectul metalic în zona esofagului, acesta neobturându-i căile respiratorii. Deoarece furculiţa nu ajunsese încă în stomac şi nu exista pericolul ca ea să-i perforeze pereţii tractului digestiv, pacientul nu a fost operat şi a fost externat”, a explicat Geanina Pricopi, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Cel mai PROSTESC pariu. Cum s-au AUTOFLAGELAT doi ruşi, după o partidă de skandenberg

Tânărul teribilist a plecat acasă şi este aşteptat să revină la spital când va simţi furculiţa în stomac sau după ce obiectul metalic va fi eliminat pe cale naturală, pentru a identifica eventualele leziuni.

Acesta este primul caz în care medici băcăuani au întâlnit o persoană matură ce a înghiţit obiecte nedigerabile, dar numai în acest an au salvat viaţa a opt copii care, în joacă şi lăsaţi nesupravegheaţi, îşi introduseseră în gură diverse obiecte întâlnite în locuinţă şi care le-au rămas blocate în gât, esofag ori stomac.

Citeşte şi Pariu ciudat făcut de un pescar, cu final morbid