Pariul e pariu. Ce sumă URIAŞĂ îi datorează un tată fiicei sale pentru că a luat BAC-ul cu 9,51

Marius Oroşanu, lider al Cartelului Sindical Alfa de la Botoşani, a pus un pariu inedit cu fiica sa, absolventă a clasei a XII-a. El i-a promis că îi va da 100 de lei pentru fiecare sutime obţinută peste nota 9 la media finală de la examenul de Bac.

09 iul. 2014, 14:02
Pariul e pariu. Ce sumă URIAŞĂ îi datorează un tată fiicei sale pentru că a luat BAC-ul cu 9,51

Întrucât Ana Maria, absolventă a Colegiului Naţional „AT Laurian”, a obţinut media 9,51 la bacalaureat, tatăl acesteia îi este dator cu suma de 5.100 de lei.

CITEŞTE ŞI Elevă la 35 de ani, performanţă la Bacalaureat. Femeia a obţinut cea mai mare notă din oraşul său VIDEO

Ca să îşi ţină promisiunea, liderul sindical s-a împrumutat de la prieteni şi a convenit cu fiica acestuia să îi vireze pe card banii în două tranşe.

„Prea multe nu am invatat-o eu pe Anamaria, fiica mea, dar cu siguranta i-am subliniat mereu ca promisiunea facuta este datorie curata, cuvantul dat trebuie respectat, pariul pierdut trebuie platit! Cum puterea exemplului personal reprezinta cea mai buna invatatura (fapte, nu vorbe!), ieri mi-am petrecut aproape toata ziua imprumutand bani de la rude, prieteni, cunostinte! Le multumesc si pe aceasta cale pentru faptul ca m-au ajutat sa ma tin de cuvant si sa-mi achit ieri pariul (cash, 1/2 din suma datorata). Faptul ca ieri a fost si ziua ei a constituit o motivatie suplimentara pentru efortul facut! Nu-mi ramane decat sa ma rog la Dumnezeu sa-mi dea sanatate pentru a munci si a rambursa sumele imprumutate si sa ma rog la seful meu pentru a-mi da o prima atat de necesara si meritata! P.S. Iata si dovada achitarii sumei de 2.550 lei (jumatate de totalul de 5.100 lei), bani oferiti in numerar si depusi aseara in contul fiicei mele”, a scris Marius Oroşanu pe pagina sa de Facebook.

VEZI ŞI ANII CHINUIŢI ai unui copil de 10 la BACALAUREAT. Povestea Dorianei, lecţie de viaţă pentru elevii picaţi