PARLAMENTARI AGRAMAŢI: au terminat cu greu liceul sau au ajuns doctoranzi fără a trece pe facultate VIDEO

Au primit mii de voturi şi decid, din Parlament, soarta românilor. Cu toate acestea, mulţi dintre ei au terminat cu greu liceul sau au obţinut diplome de doctoranzi fără a trece pe la facultate, informează România TV.

24 iul. 2014, 09:53
PARLAMENTARI AGRAMAŢI: au terminat cu greu liceul sau au ajuns doctoranzi fără a trece pe facultate VIDEO

Este vorba despre mai mulţi aleşi ai poporului care, de la pupitrul Parlamentului, au arătat că au probleme cu limba română şi cu logica elementară.

Celebră pentru greşelile gramaticale este Maria Grapini, actual europarlamentar, dar şi Traian Igaş, fost ministru de Interne.

Pe de altă parte, mai mulţi parlamentari au reuşit cu greu să termine liceul sau doar o şcoală profesională.

Dan Ciocan, deputat PSD de Olt, a reuşit să ia bacalaureatul la 50 de ani. La un an după absolvirea liceului, Ciocan se fălea însă, pe coperta unei cărţi pe care a sponsorizat-o, că este doctorand. Acum, alesul poporului dă sfaturi legate de educaţie la deschiderile de an şcolar.

Dragi parinti si elevi as dori ca de fiecare data sa fiti mai atenti cu copiii, sa fiti mai alaturi de domn profesori”, afirma Ciocan la un eveniment educaţional.

Costică Canacheu a ajuns deputat, deşi a reuşit să termine doar un liceu industrial, iar deputatul Gheorghe Coman nu are nici măcar liceul, ci doar şcoala profesională. La rândul său, Gigi Becali, fost parlamentar, s-a apucat târziu de facultate şi nu a terminat-o nici acum.

Chiar şi parlamentarii cu facultatea terminată au însă probleme grave cu limba română şi cu logica.

Sunt din orasul lui Mihai Viteazu, daca ei vor sa ridice acolo steagul de unde au plecat cu colegul meu mihai viteazu acum cateva sute de ani”, este una din declaraţiile celebre ce aparţin lui Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor.