Parlamentarii au reluat dezbaterile la bugetul de stat pe 2013

Senatorii şi deputaţii s-au întrunit, miercuri dimineaţă, în plen, pentru a continua dezbaterile începute marţi la proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013.

RomaniaTV.net
06 feb. 2013, 09:23
Parlamentarii au reluat dezbaterile la bugetul de stat pe 2013

La şedinţă şi-au anunţat prezenţa 435 de parlamentari, iar dezbaterile sunt conduse de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Lucrările plenului, programate pentru ora 9:00, au început după ora 10:00 din cauză că mulţi dintre parlamentari au întârziat.

Zgonea a spus că sunt parlamentari care au luat „prea mult” peste 50 la sută din voturi în alegerile parlamentare şi „au rămas în siajul lui 9 decembrie”.

Acesta a anunţat că, potrivit celor convenite de liderii grupurilor parlamentare, senatorii şi deputaţii vor dezbate bugetele diverselor ministere în măsura în care miniştrii de resort sunt prezenţi la şedinţă, fără să se mai respecte ordinea în care ele figurează în proiectul Legii bugetului.

Astfel, parlamentarii au renunţat, pentru moment, să discute bugetul SGG şi au votat bugetul Ministerului Apărării Naţionale, în prezenţa ministrului Mircea Duşa.