Parlamentarii PDL care au votat în comisii pentru miniştrii lui Ponta nu vor fi sancţionaţi

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni, că demcorat-liberalii care au votat în comisii în favoarea miniştrilor din Cabinetul Ponta nu vor fi sancţionaţi, arătând că aceştia au avut un punct de vedere personal şi au explicat că le-a plăcut cum s-a prezentat ministrul respectiv.

RomaniaTV.net
07 mai 2012, 14:14
Parlamentarii PDL care au votat în comisii pentru miniştrii lui Ponta nu vor fi sancţionaţi

„Colegii parlamentari care au votat la comisii în favoarea miniştrilor desemnaţi au avut un punct de vedere personal. Ei au spus mie «Mi-a plăcut cum s-a prezentat». Nu a fost un vot politic, mai ales că nu are niciun fel de influenţă asupra poziţiei la învestirea Guvernului”, a explicat Mircea Toader.

El a spus că în plenul Parlamentului, PDL va vota împotriva învestirii Guvernului Ponta. „Se va vota, nu se va sta în bănci, merg la vot şi votează”, a adăugat Toader, întrebat dacă parlamentarii PDL vor sta în bănci.

Mircea Toader a mai arătat că în şedinţa de grup a PDL s-a stabilit „o strategie adecvată a grupului aflat în opoziţie.

El a spus că deputaţii PDL vor putea să atace orice iniţiativă a Guvernului Ponta.

Cei 20 de miniştri şi miniştri delegaţi propuşi de Victor Ponta pentru a face parte din Cabinetul au fost audiaţi luni de comisiile parlamentare de specialitate, toţi primind avize favorabile.

Trei dintre miniştrii desemnaţi – Leonard Orban, Mircea Diaconu, Vasile Cepoi – au fost avizaţi cu unanimitate de comisiile parlamentare.