Parlamentarii PP-DD au DENUNŢAT acordul încheiat cu PSD

Deputatul Tudor Ciuhodaru a declarat că deputaţii şi senatorii PP-DD au denunţat, marţi, acordul stabilit de conducerea partidului cu PSD.

02 dec. 2014, 15:42
Parlamentarii PP-DD au DENUNŢAT acordul încheiat cu PSD

„Deputaţii şi senatorii PP-DD denunţă acordul stabilit de conducerea partidului cu PSD şi afirmă că singurul acord pe care îl vor respecta este cel cu oamenii care i-au trimis în Parlament în 2012”, a afirmat, marţi, Tudor Ciuhodaru pentru Agerpres.

La rândul său, Liliana Mincă, secretar al grupului PP-DD, a precizat că deputaţii acestei formaţiuni ‘nu se vor mai lăsa manipulaţi de conducerea partidului’.

‘Vom vota acele proiecte de lege care sunt cu destinaţie specială – pentru cetăţeni şi nu ne vom mai lăsa manipulaţi ca până acum de actuala conducere a partidului’, a adăugat Mincă.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, discuţii cu grupurile parlamentare: UNPR, PC, PLR vor primi câte două portofolii în noul cabinet

Premierul Victor Ponta a precizat că va avea discuţii cu cei cinci parlamentari PP-DD care au votat pentru susţinerea coaliţiei de guvernare.

‘PP-DD nu a făcut niciodată parte din coaliţia de guvernare, a fost un acord cu parlamentarii PP-DD, valabil până la alegerile prezidenţiale. Acum, ştiu că a fost acolo (n.r.- în şedinţa PP-DD) un vot 7 la 5. Unii vor cu PNL-ul – cei şapte vor cu PNL, cei cinci cu noi. Ţine de bucătăria lor internă’, a declarat Ponta.

Întrebat dacă intenţionează să discute cu PP-DD pentru susţinerea guvernului în Parlament, premierul a precizat că va purta discuţii cu cei cinci. ‘Cu cei cinci, că cei şapte vor o colaborare cu PNL-ul şi, până la urmă, e dreptul lor suveran. Cu cei cinci, sigur că vreau să vorbesc’, a arătat Victor Ponta.