Parlamentarii PSD, scrisoare către Juncker: Preşedintele CE, somat să nu mai atace România

Parlamentari romani, solicitare urgentă pentru șeful Comisiei Europene, in zilele in care țara noastră preia președinția Consiliului Uniunii Europene. Deputații PSD îi cer lui Jean Claude Juncker sa ne respecte suveranitatea și sa nu mai atace România și guvernul care va conduce Uniunea Europeană in următoarele 6 luni pentru ca țara noastra nu este cea mai corupta din Europa, iar România nu se bagă in politica interna a altor state. Parlamentarii romani au pregatit deja o scrisoare pe care i-o vor da Jean Claude Juncker.

RomaniaTV.net
10 ian. 2019, 14:36

Luare dură de poziție a parlamentarilor PSD față de atacurile repetate la adresa României, venite din partea președintelui Comisiei Europene, Jean – Claude Juncker.

„Noi credem in UE si ne dorim să rămânem un partener.  Dacă atacurile vor continua, urmează alte luări de poziții, poate până acum nu am răspuns destul de ferm la luările de poziții care au avut loc făță de noi. Am spus în scrisoare că noi suntem în UE și vrem să fim cetățeni europeni respectați”, a declarat deputatul PSD Vlad Bontea, la România TV.