Parlamentarii vor decide în 12 decembrie bugetul pentru 2012

Conducerile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au aprobat, luni, calendarul dezbaterilor asupra proiectului bugetului aferent anului 2012, informează Mediafax. Şedinţa în plen pentru aprobarea acestuia a fost programată pentru 12 decembrie.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 13:21
Parlamentarii vor decide în 12 decembrie bugetul pentru 2012

Vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru a precizat, după şedinţa Birourilor Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor, că perioada pentru depunerea amendamentelor este 28 noiembrie – 4 decembrie, orele 16:00.

„Este o perioadă mai lungă pentru ca grupurile parlamentare, senatorii şi deputaţii să poată aduna din teritoriu toate materialele de care au nevoie pentru aceste amendamente”, a explicat Chelaru.

Conform senatorului, în 5 decembrie va avea loc o şedinţă comună a comisiilor de specialitate, urmând ca în intervalul 6-11 decembrie să aibă loc dezbaterile asupra bugetului în aceste comisii.

Şedinţa de plen pentru dezbaterea bugetului pe 2012 este programată să se desfăşoare în data de 12 decembrie, începând cu orele 16:00.

Guvernul a aprobat, vineri, proiectul de buget pentru anul viitor, documentul fiind transmis Parlamentului spre dezbatere şi adoptare.