Parlamentarii vor să modifice o lege care ar ajuta-o pe Oana Zăvoranu să-şi mărească averea

Oana Zăvoranu ar putea ajunge să câştige milioane de euro de pe urma cimitirului privat pe care îl administrează. Şapte parlamentari vor să modifice actul legislativ privind cimitirele şi crematoriile umane, aşa încât să nu mai fie nevoie de autorizaţie pentru extinderea acestora.

05 oct. 2015, 10:03
Parlamentarii vor să modifice o lege care ar ajuta-o pe Oana Zăvoranu să-şi mărească averea

Cimitirul Eternitatea ar putea deveni o fabrică şi mai bună de făcut bani pentru Oana Zăvoranu. Un proiect de lege discutat în Parlament îi va permite să îşi extindă cimitirul şi să construiască noi locuri de veci, fără să mai ceară autorizaţie, potrivit România TV.

Este vorba doar de extinderea în mediul urban. În domeniul urban, suprafeţele sunt foarte mici, nu sunt de domeniul hectarelor. Este vorba de sute de metri pătraţi de teren care se află în apropierea acestor cimitire.

Viitorul nu va mai fi cimitirul în oraş. Noile cimitire nu vor mai fi în mijlocul oraşului şi asta este foarte bine, de altfel. Toate vor merge în extravilan. Este o măsură tranzitorie până cand vor reuşi unii să înfiinţeze noi cimitre„, a declarat deputatul PSD Ioan Munteanu.

Cimitirul Eternitatea a avut încasări de 400.000 de euro, în 2014. Proiectul de lege este mană cerească pentru Oana Zăvoranu, mai ales că Mărioara se plângea înainte să moară că nu mai sunt multe locuri în cimitir.