Parlamentul, zguduit de scandalul provocat de Diana Şoşoacă. Imagini dure cu atrocităţile Hamas VIDEO

Diana Șoșoacă a creat agitație în cadrul unei ședințe a Parlamentului în care au fost proiectate imagini șocante cu atrocitățile comise de Hamas pe 7 octombrie 2023. Aceasta a refuzat să respecte decizia de a nu filma, luată deoarece imaginile dure ar putea afecta familiile victimelor.

21 nov. 2023, 21:35
Parlamentul, zguduit de scandalul provocat de Diana Şoşoacă. Imagini dure cu atrocităţile Hamas VIDEO
Parlamentul, zguduit de scandalul provocat de Diana Şoşoacă. Imagini dure cu atrocităţile Hamas

Parlamentul, zguduit de scandalul provocat de Diana Şoşoacă. Potrivit relatărilor parlamentarilor, Diana Șoșoacă ar fi strigat „Palestina!”.

Ședința a fost marcată de întreruperi și scandal, iar Diana Șoșoacă nu a respectat nicio regulă, potrivit declarațiilor unor parlamentari. Aceștia consideră că atitudinea senatoarei nu este potrivită pentru un parlamentar și critică faptul că, în ciuda lipsei de relevanță a intervențiilor sale, aceasta încearcă să se facă remarcată în mod vizibil.

Florian Bodog (PSD) a declarat la B1 TV că Diana Șoșoacă a avut comportamente similare în ședințele anterioare, jignind atât colegii de la USR, cât și pe cei de la UDMR. El a subliniat că a încercat să o tempereze, dar a primit doar amenințări că va fi dat în judecată.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă şi-a serbat ziua de naştere cântând „Katiuşa” în limba rusă. Dedicaţii speciale pentru Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis VIDEO

Ulterior, într-o transmisiune live pe Facebook, Diana Șoșoacă a afirmat că totul a fost o manipulare, susținând că atacul Hamas din 7 octombrie 2023 ar fi fost o conspirație a Israelului. Ea a sugerat că Israelul ar fi permis teroriștilor să comită atrocități și a ridicat întrebări cu privire la posibilitatea unui ordin care să împiedice intervenția armatei pentru a permite pierderea de vieți.

Diana Șoșoacă s-a plâns că nu i s-a permis să pună întrebări în timpul ședinței și a exprimat nemulțumirea față de parlamentarii care au părăsit sala fiind afectați de imaginile dure proiectate. Senatoarea a pledat pentru o poziție neutră a României în ceea ce privește relațiile dintre israelieni și palestinieni.