Parodie după concedierea lui Jeremy Clarkson făcută de fani: Sunt un idiot VIDEO

După concedierea lui Jeremy Clarkson de la BBC, fanii emisiunii Top Gear fac haz de necaz. Unul dintre ei a realizat un montaj video amuzant, în care Clarkson spune că e un idiot violent şi agresiv.

30 mart. 2015, 07:40
Parodie după concedierea lui Jeremy Clarkson făcută de fani: Sunt un idiot VIDEO

Filmuleţul de mai jos a devenit viral pe Internet şi nu mai are nevoie de niciun comentariu.

Citeşte şi Tony Hall, şeful BBC, ameninţat cu moartea după ce l-a dat afară pe Jeremy Clarkson de la „Top Gear”

Poate aţi auzit la ştiri săptămâna trecută că un producător a fost atacat. Deci, sunt un idiot violent şi prost, dar şi agresiv. Nu cunosc parametrii bunului simţ. Dar cea mai mare problemă e că de abia aşteptam să-l pocnesc pe producător în faţă. BBC a spus, îmi place asta, că vânzările  nu vor fi afectate. Ceea ce spun, de fapt, este că publicul nostru e bătrân şi prostănac şi nu va observa„, spune Clarkson în clipul respectiv, creat din diferite înregistrari ale emisiunii Top Gear.

Citeşte şi Jeremy Clarkson, concediat de BBC după ce a bătut un producător

 

Jeremy Clarkson a fost iertat dupa ce o ancheta interna a ajuns la concluzia ca Jeremy a avut o altercatie verbala cu producatorul Oisin Tymon, iar apoi a avut o disputa fizica cu acesta. Lui Jeremy Clarkson i se va multumi pentru munca depusa in cadrul emisiunii Top Gear, insa i se va spune ca un astfel de comportament nu poate fi tolerat.

Clarkson este singurul vinovat de incident si va fi concediat desi este figura emblematica a celei mai cunoscute emisiuni de masini din lume. BBC urmeaza sa il inlocuiasca pe Clarkson cu o alta vedeta si sa mentina show-ul activ. Cel mai probabil, locul acestuia va fi luat de Chris Evans, posesorul celei mai spectaculoase colectii de masini din Marea Britanie, printre care si un Ferrari 250GTO din 1963, in valoare de 15 milioane de euro.

VEZI ŞI PETIŢIE pentru Clarkson adusă cu tancul la BBC

De asemenea, asistentii James May si Richard Hammond vor ramane in emisiune desi acest lucru nu a fost stabilit 100%. Clarkson in schimb va semna cel mai probabil cu Netflix, dupa ce a adus BBC-ului un profit anual de peste 60 de milioane de euro cu emisiunea Top Gear din 2002 incoace.