Partida Steaua – Concordia Chiajna a fost AMÂNATĂ

Partida Steaua - Concordia Chiajna, programată sâmbătă, de la ora 21.00, în etapa a III-a a Ligii I, a fost amânată pentrui o dată ce va fi stabilită ulterior, anunţă site-ul oficial al LPF.
Filip Stan
02 aug. 2013, 15:07
Partida Steaua - Concordia Chiajna a fost AMÂNATĂ

Tot vineri, în jurul prânzului, FC Steaua Bucureşti anunţase pe site-ul oficial, că, în urma deciziei TAS de a retrograda FC Rapid în Liga a II-a, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va juca sâmbata, de la ora 21.00, împotriva CS Concordia Chiajna, partida contând pentru etapa a III-a a Ligii I.

„Conform Hotărârii Tribunalului arbitral al sportului de la Lausanne TASS A/3247 din data de 02.08.2013, s-a decis imperativ inregistrarea clubului CS Concordia Chiajna în prima divizie a României, pentru sezonul competiţional 2013/2014, în locul SC FC RAPID SA. Urmare a acestei decizii, Comitetul de urgenţă al LPF, la solicitarea clubului CS Concordia Chiajna, în conformitate cu art.14 din ROAF şi acceptului clubului FC Steaua, a hotărât ca partida FC Steaua – CS Concordia Chiajna, contând pentru cea de-a III-a etapă a Ligii I la fotbal, ediţia 2013/2014, să se dispute la o dată care va fi stabilită ulterior”, se arată într-un comunicat al LPF, semnat de secretarul general Valentin Alexandru.

TAS a anunţat, vineri, că a obligat Federaţia Română de Fotbal să înregistreze CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I din România pentru sezonul 2013/2014, în locul SC FC Rapid SA. Instanţa de la Lausanne a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA.

Conform programării meciurilor din etapa a III-a, Rapid trebuie să joace, sâmbătă, de la ora 21.00, cu Steaua, în deplasare, pe Arena Naţională. Surse din cadrul clubului Steaua au declarat pentru Mediafax că până vineri se vânduseră aproximativ 10.000 de bilete la acest meci. Rapid a jucat deja două partide în acest sezon, scor 1-2, cu FC Vaslui în deplasare şi 1-1, cu Viitorul Constanţa acasă.

Numărul de echipe din Liga I a reprezentat un subiect de dispută în această vară între FRF şi LPF. Şeful de la Casa Fotbalului, Mircea Sandu, dorea 17 echipe în Liga I, câte au rămas după acordarea licenţelor, în timp ce preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a susţinut un sistem cu 18 echipe pentru a evita o diminuare a sumei care revine anual cluburilor din vânzarea drepturilor TV.

Decizia finală a aparţinut Comitetului Executiv al FRF, care a hotărât disputarea unui meci de baraj pentru menţinerea în primul eşalon, între echipa Rapid, care nu a îndeplinit criteriul financiar din manualul de licenţiere, şi Concordia Chiajna, formaţia retrogradată sportiv cel mai bine clasată (locul 15 în sezonul precedent).

Concordia s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru revocarea hotărârii cu privire la disputarea barajului cu Rapid, contestând totodată dreptul echipei giuleştene de a juca în primul eşalon, în condiţiile în care nu are licenţă.

Ilfovenii au jucat, totuşi, meciul de baraj, pierdut cu scorul de 1-2 după prelungiri, la 13 iulie.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Alimentul pe care e bine să-l dai de pomană de Sfinții Constantin și Elena. Trebuie dus prima oară la biserică
Capital.ro
Se verifică banii românilor. Ordinul care se va aplica în toată România
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Anunțul zilei! Ai 6 luni la dispoziție să soliciți mai mulți bani de la Guvern
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Zodiile lovite de noroc. Scapă de un coșmar
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți proprietarii de terenuri. Legea se aplică peste tot în România
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
VINE URGIA în România! Vremea rea lovește din PLIN!
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'