Partidul Conservator va convoca la finele lunii iunie Consiliul Naţional pentru desemnarea vicepreşedinţilor

Conducerea Partidului Conservator a decis convocarea Consiliului Naţional la sfârşitul acestei luni, pentru desemnarea vicepreşedinţilor şi secretarilor partidului, a precizat marţi purtătorul de cuvânt al PC, deputatul Bogdan Ciucă, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 15:41
Partidul Conservator va convoca la finele lunii iunie Consiliul Naţional pentru desemnarea vicepreşedinţilor

‘Vrem la sfârşitul acestei luni să convocăm Consiliul Naţional. După cum ştiţi, noi urmează să alegem vicepreşedinţii şi secretarii partidului. Am ales la precedentul Consiliu Naţional preşedintele, prim-vicepreşedintele şi preşedintele executiv, echipa care să poată coordona organizarea acestui Consiliu Naţional’, a declarat Ciucă, la Parlament, unde se desfăşoară şedinţa Biroului Politic al PC.

Potrivit acestuia, în această şedinţă conducerile organizaţiilor judeţene ale partidului au avut posibilitatea de a prezenta probleme cu care s-au confruntat în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

‘Subiectul este unul mai specific, legat şi de alegerile europarlamentare şi implicarea PC în aceste alegeri. Discuţiile au caracter organizatoric, vorbim cu preşedinţii şi reprezentanţii noştri din fiecare judeţ despre problemele întâmpinate în campanie, pentru că nu trebuie să uităm că anul acesta vom mai avea o confruntare electorală. Vrem să identificăm probleme acolo unde sunt şi să le rezolvăm’, a subliniat Ciucă.

El a adăugat că, în timpul şedinţei, a fost evidenţiată şi activitatea bună a grupului parlamentar al PC din Camera Deputaţilor.

‘Am luat în calcul şi o analiză a grupului parlamentar PC. La Cameră, grupul PC raportat la numărul de parlamentari şi la numărul de iniţiative legislative, interpelări, întrebări şi declaraţii politice, suntem pe primul loc. Am fost un grup extrem de activ şi vrem să continuăm în acelaşi ritm şi anul viitor’, a spus deputatul PC.

Bogdan Ciucă a vorbit şi despre priorităţile partidului, precizând că un obiectiv aparte îl constituie reducerea TVA-ului şi pentru alte produse alimentare pe modelul reducerii TVA-ului la produsele de panificaţie.

‘Avem priorităţi în zona agriculturii, în cea economică şi socială. Ne bucură că după opt ani am reuşit să scădem TVA-ul la produsele din panificaţie şi obiectivul PC este să scădem, în următoarea etapă, TVA-ul şi la produsele din coşul zilnic al unui român’, a susţinut el.