Partidul lui Călin Popescu Tăriceanu s-a mutat în fostul sediu al USL

Lovitură de imagine pentru PNL. Călin Popescu Tăriceanu s-a mutat în fostul sediu al USL, care rămăsese în patrimoniul liberalilor după destrămarea coaliţiei. PNL a renunţat însă la clădirea de pe Kiseleff din cauza preţului foarte mare pe care îl plătea drept chirie.

19 oct. 2015, 07:57

Fostul sediu PNL, ulterior al USL și în cele din urmă sediul în care Klaus Iohannis și-a desfășurat campania pentru alegerile prezidențiale din 2014, este acum sediul partidului lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE, informează România TV.

Sediul aparține RA-APPS, iar ALDE a făcut  cerere de închiriere, după ce liberalii au renunţat la el, având în vedere că prin fuziunea cu PDL au câştigat şi cele două sedii din Modrogan. În plus, şi chiria era foarte mare, iar PNL acumulase foarte multe datorii. În jur de 30.000 de lei pe lună ar fi trebuit să plătească liberalii pentru a ocupa fostul sediu al USL.

Mutarea în fostul sediu al USL este un gest simbolic făcut de Călin Popescu Tăriceanu, care spune că se revendică în continuatorul USL şi adevăratul liberal, cel care a rămas în alianţa câştigătoare a alegerilor parlamentare cu PSD.

Călin Popescu Tăriceanu și-a branduit deja noul sediu, afişând un banner uriaş cu el şi Daniel Constantin pe un perete exterior al clădirii.