Partidul Rusia Unită îl va susţine pe Vladimir Putin la preşedinţie

Partidul de guvernare Rusia Unită şi-a exprimat duminică susţinerea pentru candidatura liderului Vladimir Putin la alegerile prezidenţiale din martie 2012, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
27 nov. 2011, 10:16
Partidul Rusia Unită îl va susţine pe Vladimir Putin la preşedinţie

Personalitatea lui Putin a fost elogiată de mai mulţi reprezentanţi ai Rusiei Unite, în deschiderea congresului formaţiunii, la care participă aproximativ 11.000 de membri.

„Rusia are nevoie de un lider curajos, puternic, inteligent, capabil nu doar să apere libertăţile cetăţenilor, dar şi să le amintească de responsabilităţile lor şi să-i determine să le respecte. Cea mai sfântă obligaţie este respectarea legilor Federaţiei Ruse”, a declarat regizorul Stanislav Govoruhin, în deschiderea reuniunii.

„Avem un asemenea om – este Vladimir Vladimirovici Putin”, a adăugat Zavoruhin, rugându-l pe Putin să accepte să candideze la preşedinţie.

La precedentul congres al formaţiunii, din 24 septembrie, actualul preşedinte Dmitri Medvedev a anunţat că renunţă să candideze pentru un al doilea mandat şi a făcut cunoscut că Putin este candidat la prezidenţialele din martie