PÂRTIE DE SCHI la Constanţa. „E a lui domnul şef. A lui ăla de pe stâlp” VIDEO

Toţi ţăranii din comuna Ion Corvin, judeţul Constanţa, spun că excentrica investiţie este a senatorului Nicolae Moga. Înotând cu greu prin noroaiele uliţelor, ei cred că minunea de pe deal e tot ce le mai lipsea: tichia de mărgăritar de care chelul avea absolută nevoie. Cabana de la baza pârtiei este a lui Răzvan Moga, fiul senatorului, care figurează în declaraţia de avere a părintelui său cu un împrumut în valoare de 300.000 de lei de la acesta.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 09:56
PÂRTIE DE SCHI la Constanţa. „E a lui domnul şef. A lui ăla de pe stâlp” VIDEO

Pârtia de lângă vila lui Răzvan Moga e aproape gata. Localnicii ştiu că e a senatorului care candidează din nou. Un localnic, întrebat a cui e pârtia, a declarat: „A lui domnul şef. A lui ăla de pe stâlp”, spune ţăranul arătând spre un afiş electoral ce-l înfăţişează pe senatorul Moga. „Oricum, eu n-o să mă dau acolo! De unde bani? Azi muncim cu ziua, mâine stăm acasă. De unde mai multe?„, spune săteanul.

Foştii proprietari ai terenului pe care a apărut pârtia de schi nu-şi explică de ce au rămas fără pământ. „Eu sunt proprietarul locului în care a făcut Moga. Chipurile, nu am plătit de ani de zile şi au ocupat locul nu ştiu cum, în ce bază…„, susţine un localnic.

Coordonatorul muncitorilor care amenajează pârtia este consilierul parlamentarului Nicolae Moga, Adrian Mitran. El spune, însă, că investiţia e derulată de firma lui, iar serviciul şi afacerile nu sunt amestecate. „Nu m-a cununat, nu m-a botezat, n-am fost colegi de facultate. Suntem într-adevăr prieteni, dar legături financiare nu există. Ce putea să-mi ofere senatorul Moga în afaceri?”, spune Mitran.

Conform ultimei declaraţii de avere depuse de senatorul Nicolae Moga, acesta şi-a împrumutat fiul cu suma de 300.000 de lei. Senatorul Nicolae Moga nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere oficial.