Pârtie la raft! Lidl vine cu oferte de îngheaţă concurenţa pentru sezonul rece. Nu rata oferta de joi!

Lidl își surprinde din nou clienții cu promoții greu de refuzat. De această dată vorbim de echipamentele de iarnă, care se găsesc la prețuri greu de refuzat.

17 nov. 2021, 09:34
Pârtie la raft! Lidl vine cu oferte de îngheaţă concurenţa pentru sezonul rece. Nu rata oferta de joi!

Lidl vine cu oferte de îngheaţă concurenţa pentru sezonul rece. Norocoșii din această săptămână sunt copiii, care au hăinuțele pentru iarnă la o promoție imbatabilă.

Lidl vine cu oferte de îngheaţă concurenţa pentru sezonul rece. Nu rata oferta de joi!

Astfel, găsim căciuli călduroase la prețul de doar 17,99, jachete fleence la doar 34,99 și lenjerie de corp, formată din două piese, la doar 39,99. Toate produsele menționate aparțin distribuitorului Crivit.

Totodată, vom avea parte de promoții și la echipamentele de ski. Astfel descoperim ochelarii de ski/snowbord pentru copii la prețul de 39.99, geacă de ski la 99.99 și pantaloni de ski la doar 74.99. La fel ca produsele anterioare, acestea sunt distribuite tot de firma Crivit.

Și mănușile fac front comun și se regăsesc la prețul unic de doar 29.99. Putem descoperi, de asemenea, pernuțele pentru încălzire mâini la doar 7.99 lei, combinezon pentru fete și băieți Lupilul la doar 69.99 lei, dar și cagula din fleence la 19.99 lei.

Totodată găsim și cizme căptușite Lupilu la 59,99 lei, guler multifuncțional Crivit la 17.99 lei și cizmele îmblănite pentru fete la 49.99 lei.

Povestea Lidl:

În anul 2011, au deschis primele magazine Lidl în România. De atunci, au ajuns în topul retailerilor din România și s-au adus contribuția la dezvoltarea economiei locale. În prezent, au aproximativ 10.000 de angajați, peste 300 de magazine și  5 centre logistice.

Încă de la începuturile business-ului lor, în Germania în anilor 1930, obiectivul loe a fost să ofere calitate și prospețime la cel mai bun preț.

Sunt mândri că sunt un discounter.

Nu doar experiența de cumpărături la Lidl este una simplă, dar și colaborarea cu angajații și furnizorii este una foarte clară. Cheia succesului lor se bazează pe un sistem de magazine standardizate – fiind, însă, în permanență conștienți de responsabilitatea lor față de angajați și mediu.

Lidl a reușit anul acesta să aducă pe piața românească încă 33 de magazine noi, până acum fiind inaugurate 32. Încă o unitate va fi deschisă pe 18 noiembrie, la Baia Mare, ceea ce face ca, înainte de decembrie, compania să fi repetat deja istoria din 2020 când a tăiat panglica de 33 de ori, ajungând la o rețea de 289 de supermarketuri.

Citește și: Kaufland îţi umple coşul cu bani puţini de Black Friday toată săptămâna. Consultă CATALOGUL. Lidl vine cu o contraofertă incredibilă, aeroterma de 50 de lei!


loading...
Partenerii noștri