Pârtiile sunt din nou pline, la două zile după ce premierul Cîţu a spus că din cauza schiorilor s-a trecut din nou de 5.000 de cazuri Covid pe zi GALERIE FOTO

Români par a nu îl lua în seamă pe prim-ministrul Cîţu, care joi găsea explicaţia pentru creşterea abruptă a numărului de cazuri Covid în România, spunând că "la noi s-a mers la schi, alte ţări nu şi-au permis luxul ăsta".

13 mart. 2021, 10:41

Pârtiile din Poiana Braşov sunt pline încă de la primele ore ale zilei de sâmbătă, schiorii profitând de vreme şi de zăpada foarte bună, chiar dacă premierul a identificat aglomeraţia de la munte ca principala cauză a creşterii necontrolate a numărului de cazuri noi de Covid din ultimele săptămâni.

„Dacă ne uităm la ce se întâmplă în restul Europei, vedem că noi avem printre cele mai relaxate restricții. După ce am văzut efectele lockdown-ului anul trecut am realizat că nu mai putem face asta. Trebuie să menținem economia deschisă.

Cred că România a fost singura țară fără lockdown după perioada inițială. România a avut un sezon de iarnă în care oamenii au mers la schi. Foarte puține țări și-au permis acest lucru. Am deschis școlile și nu de acolo a crescut numărul de infectări. Nu există focare în școlile din România.”, a declarat joi Florin Cîţu, la B1TV.

Poiana Brasov

 

Deşi distantarea este greu de menţinut la cozile de sute de persoane formate la urcarea cu teleschiul sau telescaunul, din imagini se poate observa că toţi schiorii poartă mască, cum, de altfel, este şi normal pentru practicanţii sporturilor de iarnă, indiferent că este sau nu pandemie,

Pârtiile din Poiana Braşov sunt din nou full

Turiștii au luat cu asalt stațiunea Poiana Braşov în acest weekend. Sâmbătă, la Postavaru, sute de oameni s-au îngrămădit în faţa cabanei de la baza partiei, unii pentru a practica shiul sau snowboardul, alţii ca să bea un ceai, un vin fiert, să asculte muzică şi să socializeze, fără a respecta măsurile de distanţare, dar majoritatea purtând regulamentar masca de protecţie.

@partidulsocialdemocratLa cine credeți că se referea premierul Cîțu?#vasilecitu #klausiohannis #schi ⛷ #tiktokromania #fyp

♬ sunet original – PSD

Cât costă să schiezi în Poiana Braşov, în 2021

Iată cât costă să închiriezi un echipament de schi, pentru întreaga zi:

INCHIRIERE ECHIPAMENT SCHI 1 zi – echipament complet
Adulti-50 RON

Copii-40 RON

Schiuri schi alpin+bete
Adulţi-40 RON
Copii-30 RON

Bocanci schi alpin/snowboard
Adulţi-20 RON
Copii20 RON

Casca
Adulţi-10 RON
Copii- 10 RON

Poiana Brasov

INCHIRIERE ECHIPAMENT SNOWBOARD 1 zi – echipament complet
Adulţi-60 RON
Copii-50 RON

Placa snowboard
Adulţi-50 RON
Copii-40 RON

Boots snowboard
Adulţi-20 RON
Copii-20 RON
Casca
Adulţi-10 RON
Copii-10 RON

Care sunt tarifele pentru telecabină, la Poiana Braşov. Cât trebuie să scoată românii din buzunar!

Abonamentele pentru pârtiile din Poiana Braşov sunt valabile de la 4 ore, până la 10 zile. Iată noile tarife actualizate pentru sezonul de iarnă

10 zile din sezon ( consecutive sau nu )
Adulţi Preț: 1050 LEI
Copii Preț: 650 LEI

6 zile
Adulţi Preț: 570 LEI
Copii Preț:300 LEI

5 zile
Adulţi Preț:500 LEI
Copii Preț: 260 LEI

4 zile
Adulţi Preț:420 LEI
Copii Preț: 220 LEI

3 zile
Adulţi Preț: 340 LEI
Copii Preț: 180 LEI

2 zile
Adulţi Preț: 240 LEI
Copii Preț: 130 LEI

1 zi
Adulţi Preț: 150 LEI
Copii Preț: 85 LEI

20 ore din sezon ( timp minim 1h )
Adulţi Preț:500 LEI
Copii Preț: 260 LEI

De la ora 11:00
Adulţi Preț: 120 LEI
Copii Preț:70 LEI

De la ora 13:00
Adulţi Preț:90 LEI
Copii Preț:50 LEI

De la ora 14:00
Adulţi Preț: 65 LEI
Copii Preț:40 LEI

4 ore ( din momentul cumpărării )
Adulţi Preț:110 LEI
Copii Preț: 65 LEI

Citeşte şi: Laszlo Tokes face declaraţii incendiare înaintea comemorării revoluţiei maghiare din 15 martie: „Revendicăm drepturi de autodeterminare a populaţiei maghiare din Transilvania”


loading...