PARTIZAN STEAUA. Anunţ îngrijorător al lui Mirel Rădoi înainte de Partizan – Steaua

PARTIZAN STEAUA. Mirel Rădoi a menajat prima echipă la meciul cu FC Botoşani pentru a miza pe cel mai bun 11 posbil la returul PARTIZAN STEAUA din turul III prleiminar al Ligii Campionilor. PARTIZAN STEAUA se joacă, miercuri, de la ora 21:30, LIVE VIDEO la PROTV.  

03 aug. 2015, 05:53
PARTIZAN STEAUA. Anunţ îngrijorător al lui Mirel Rădoi înainte de Partizan – Steaua

PARTIZAN STEAUA. Mirel Radoispera sa-i poata recupera pe Fernando Varela si Nicusor Stanciu pana la ora meciului PARTIZAN STEAUA.

PARTIZAN STEAUA. Ungurul Istvan Vad va arbitra meciul Partizan – Steaua

PARTIZAN STEAUA. „La Varela nu sunt probleme, va fi OK, intra cu Partizan. In schimb, in cazul lui Stanciu, orice ora, orice zi de recuperare e importanta. Daca va exista un risc, oricat de mic, voi evita sa-l folosesc. E un fotbalist tanar si o recidiva l-ar scoate din teren doua sau trei luni. La ce miza si intensitate va avea meciul de la Belgrad, am nevoie de jucatori care sa fie la 100% din capacitate”, a declarat Mirel Radoi, antrenorul celor de la Steaua.

STEAUA în PERICOL. Anunţ OFICIAL de la UEFA

PARTIZAN STEAUA. Meciul PARTIZAN STEAUA, din mansa a doua a turului III preliminar al Ligii Campionilor, se joaca, miercuri, de la ora 21:30. In tur a fost STEAUA PARTIZAN 1-1.