Party în stil faraonic de ziua lui Tzancă Uraganu! Cum a sărbătorit manelistul aniversarea vârstei de 33 de ani: „La mulți ani, inima mea!”

Lux și opulență la petrecerea lui Tzancă Uraganu! Celebrul manelist a împlinit 33 de ani, iar cele mai importante persoane din viața lui i-au fost ălături în această zi de sărbătoare.

30 nov. 2023, 15:08
Party în stil faraonic de ziua lui Tzancă Uraganu! Cum a sărbătorit manelistul aniversarea vârstei de 33 de ani: „La mulți ani, inima mea!”
Party în stil faraonic de ziua lui Tzancă Uraganu! Cum a sărbătorit manelistul cele 33 de primăveri din viața lui: „La mulți ani, inima mea!”

Tzancă Uraganu a avut parte de o petrecere de zile mari pentru ziua lui de naștere. Luxul și opulența au fost la ele acasă, iar cadoul pe care celebrul manelist l-a primit de la Alina Marymar a fost cu totul spectaculos. Petrecerea pe care a organizat-o pentru a sărbători cele 33 de primăveri a fost una extrem de fastuoasă și a durat până în zori de zi. Cele mai importante persoane din viața lui Tzancă Uraganu s-au adunat într-un local fițos din Capitală și s-au bucurat de atmosfera incendiară de la eveniment.

Citește și: Scandal în lumea maneliștilor. Tzancă Uraganu și-a concediat un muzician în timpul turneului din Franța. Manelistul a răbufnit: „Zi de zi este sub influența substanțelor interzise”

Alina Marymar i-a fost alături clipă de clipă, iar cadoul pe care l-a pregătit pentru iubirea vieții ei, a fost unul cu totul special. Aceasta i-a dăruit un lanț superb cu diamante

La momentul focului de artificii, Tzancă Uraganu a deschis o sticlă de șampanie în timp ce prietenul său, Axinte, îi conducea bolidul de lux. Tortul a fost unul special care l-a descris perfect pe artist, deoarece a fost ornat cu bancnote, dar și cu o figurină cu chipul său.

„33 de ani! Vă mulțumesc din inimă pentru urări. Sănătate să avem cu toții!”, a scris Tzancă Uraganu pe contul lui personal de Instagram.

Florin Salam nu i-a putut fi alături prietenului lui, Tzancă Uraganu, de ziua lui de naștere din cauza evenimentelor pe care le are, însă acesta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Pentru o persoană pe care o iubesc și o respect, este vorba de Tzancă Uraganu. Îmi cer scuze că n-am putut să fiu și eu la ziua ta. Dar tu înțelegi că împărțim aceeași meserie și înțelegi cel mai bine ce înseamnă. La mulți ani, Tzancă! Să-ți trăiască copiii și tot ce iubești tu. La mulți ani de la cumătru tău, Florin Salam, care te iubește din toată inimă. Ești un om respectuos, un om cu caracter și să-ți dea Dumnezeu fericire”, a fost mesajul lui Florin Salam pentru Tzancă Uraganu.

Citește și: Tzancă Uraganu: „Să trăiască cumătrul meu, naşul băiatului meu, Andreas!”. Mare sărbătoare în familia lui Sorinel Puştiu