Tzancă Uraganu: „Să trăiască cumătrul meu, naşul băiatului meu, Andreas!”. Mare sărbătoare în familia lui Sorinel Puştiu

Sorinel Puștiu a celebrat ziua sa de naștere chiar astăzi și a fost felicitat chiar de Tzancă Uraganu. Acesta a sărbătorit alături de familie și apropiați care i-au făcut surprize de zile mari.

07 nov. 2023, 22:32
Tzancă Uraganu: „Să trăiască cumătrul meu, naşul băiatului meu, Andreas!”. Mare sărbătoare în familia lui Sorinel Puştiu
Tzancă Uraganu:„Să trăiască cumătrul meu, nașul băiatului meu, Andreas!”. Mare sărbătoare în familia lui Sorinel Puștiul.

Tzancă Uraganu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele. Acesta are parte de o carieră înfloritoare, dar și de o familie superbă de care este foarte mândru. Fiul său, Daniel, i-a oferit acestuia și un nepoțel, pe care îl iubește necondiționat.

Citește și: Tzancă Uraganu, gest impresionant față de o bătrânică care vindea busuioc. „Să ai parte de tot binele, mamaie!”

Ce mesaj i-a lăsat Tzancă Uraganu lui Sorinel Puștiu de ziua lui

Sorinel Puștiu, un cântăreț de manele foarte apreciat de publicul românesc, și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere. Familia și apropiații nu au lipsit din peisaj și i-au făcut surprize la care nu se astepta. Unul dintre colegii săi de breaslă, Tzancă Uraganu, i-a lăsat, de asemenea, un mesaj emoționant cu ocazia aniversării acestuia.

Pe lângă faptul că între cei doi maneliști există o relație de colegialitate și, totodată, de prietenie, Sorinel Puștiu este nașul de botez al fiului lui Tzancă Uraganu. Din aceste motive, urarea lui Tzancă nu a întârziat să apară: „Să trăiască cumătrul meu, nașul băiatului meu, Andreas! Nu pot să îți spun decât un sincer la mulți ani din inima mea, să ți trăiască copilașii și nepoții sănătoși, să fiți toată viață că în rest numai ai nevoie de altceva!!! Ai toate realizările vieții!!”.

În vara care tocmai a trecut, Tzancă Uraganu și partenera sa, Alina Marymar, au devenit părinți, după nașterea unei fetițe perfect sănătoase pe nume Maria. În timpul sarcinii partenerei manelistului, aceasta a acumulat doar 12 kilograme pe care a reușit să le dea jos într-un timp record. Unul dintre avantajele pe care aceasta le are este gena moștenită. Dar cu toate astea, nu a scăpat de un regim alimentar drastic.

Citește și: VIDEO Gestul făcut de Florin Salam la ziua lui de naștere. Roxana Dobre a rămas fără cuvinte: „Of, ce șucară e Roxana mea”

Totuși, cei doi se bucură de prezența noului mic membru al familiei și îl cresc cu toată dragostea. Pentru un extra ajutor, cuplul a apelat la o bonă, dar, în scurt timp, tăticul și-a intrat destul de repede în rol și își ajută partenera cu tot ce poate.