Păruială între blonde: Cum a „smuls” Andreea Bălan de la Misty secretul infidelităţii lui Keo

Andreea Bălan a avut, recent, o discuție amănunțită cu femeia care i-ar fi sabotat relația cu Keo, pentru a lămuri, sfârșit, lucrurile.

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 10:54

Potrivit www.spynews.ro, întâlnirea dintre cele două cântărețe a avut loc chiar în casa lui Keo. Andreea ar fi „încolțit-o” pe blondă și aceasta ar fi recunoscut, în cele din urmă, totul.

Se pare că Misty i-a oferit Andreei atât de multe detalii despre „amantlâcul” cu Keo încât aceasta nu a mai avut dubii asupra veridicității faptelor prezentate în presă.

Keo a primit lovitura. Andreea Bălan, sărutată de un alt bărbat, în PUBLIC FOTO

„Alexandra a fost, la început, foarte speriată că discuţia ar fi putut degenera, mai ales că a observat că Andreea era furioasă ca o leoaică şi extrem de insistentă să afle detalii. Dar, apoi, ca orice femeie, a simţit că este necesar să fie sinceră şi să dovedească că solidaritatea feminină nu este doar o poveste. În plus, şi-a dat seama că Andreea chiar îl iubea pe Keo şi că nu merită să sufere. De altfel, acela a fost şi momentul în care Alexandra a realizat că cel pe care l-a adorat ca bărbat nu este ceea ce încearcă el să pară”, a spus o apropiată a cântăreţei Misty.

Conform acelorași surse, Misty a trecut prin clipe de umilință atunci când Keo a venit să îi ceară iertare Andreei Bălan. Aceasta a pus mâna pe telefon și a sunat-o, iar amanta ar fi auzit cum Keo o implora pe Andreea să îl ierte.

Citeşte şi Misty, artista cu care ar fi fost înşelată Andreea Bălan, face primele declaraţii