Părul lui Trump nu mai are secrete. Ce se ascunde sub podoaba capilară a preşedintelui

Publicat: Sâmbătă, 24 Februarie 2018 15:27 // Actualizat: Sâmbătă, 24 Februarie 2018 15:27 // Sursa: romaniatv.net

Locatarul Casei Albe şi-a arătat vineri, la Conservative Political Action Conference (Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare, CPAC), organizată într-un centru de vilegiatură în afara Washingtonului, imaginea pe un ecran video despre care a spus că este "o imagine frumoasă".

Preşedintele a fost nevoit să recunoască cel mai prost ţinut secret, şi anume, faptul că i-a apărut chelie sub şuviţa de păr care îi  acoperă capul printr-o coafură dibace, astfel să pară că nu duce lipsă de podoaba capilară.

Aceste mărturisiri le-a făcut la Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare, (CPAC organizată într-un centru de vilegiatură în afara Washingtonului, imaginea pe un ecran video şi a catalogat-o ca fiind ”o imagine frumoasă”.

În timp ce audienţa s-a dezlănţuit, Trump şi-a concentrat atenţia asupra scalpului, fluturându-şi mâna în spatele capului şi holbându-se la ecran.

”Oh, boy”, a suspinat cel mai puternic om de pe planetă, în vârstă de 71 de ani, cu un aer resemnat. Trump s-a prefăcut că şi-a aranjat părul, după care a ridicat din umeri în faţa audienţei.

"Încerc ca dracu” să ascund locul ăla chel, oameni buni. Lucrez din greu la asta”, a spus el. ”Nu arată rău, nu? rezistăm. Rezistăm, nu ne dăm bătuţi, corect? Împreună, perseverăm”.

Coafura emblematică - de decenii - a fostului magnat newyorkez în domeniul imobiliar şi animator de reality-show i-a fost ridiculizată cu mult înainte să obţină victoria în alegerile din 2016, ca un novice în politică.Trump a făcut această mărturisire vineri după ce 2 februarie a fost o zi proastă pentru părul său. Rafale puternice de vânt i-au descoperit, pe când urca la bordul Air Force One o porţiune mare de scalp gol în partea din spate a capului, iar imagini şi clipuri  au inundat reţelele de socializare.

Dosarul medical, prezentat luna trecută de medicul lui Trump la Casa Albă, dezvăluie o doză zilnică de un miligram de Propecia, un produs care combate calviţia la bărbaţi.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
chelie coafură coafură emblematică Donald Trump păr şuviţă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H