Părul lui Trump nu mai are secrete. Ce se ascunde sub podoaba capilară a preşedintelui

Locatarul Casei Albe şi-a arătat vineri, la Conservative Political Action Conference (Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare, CPAC), organizată într-un centru de vilegiatură în afara Washingtonului, imaginea pe un ecran video despre care a spus că este "o imagine frumoasă".

24 feb. 2018, 13:27

Preşedintele a fost nevoit să recunoască cel mai prost ţinut secret, şi anume, faptul că i-a apărut chelie sub şuviţa de păr care îi  acoperă capul printr-o coafură dibace, astfel să pară că nu duce lipsă de podoaba capilară.

Aceste mărturisiri le-a făcut la Conferinţa Acţiunii Politice Conservatoare, (CPAC organizată într-un centru de vilegiatură în afara Washingtonului, imaginea pe un ecran video şi a catalogat-o ca fiind ”o imagine frumoasă”.

În timp ce audienţa s-a dezlănţuit, Trump şi-a concentrat atenţia asupra scalpului, fluturându-şi mâna în spatele capului şi holbându-se la ecran.

”Oh, boy”, a suspinat cel mai puternic om de pe planetă, în vârstă de 71 de ani, cu un aer resemnat. Trump s-a prefăcut că şi-a aranjat părul, după care a ridicat din umeri în faţa audienţei.

„Încerc ca dracu” să ascund locul ăla chel, oameni buni. Lucrez din greu la asta”, a spus el. ”Nu arată rău, nu? rezistăm. Rezistăm, nu ne dăm bătuţi, corect? Împreună, perseverăm”.

Coafura emblematică – de decenii – a fostului magnat newyorkez în domeniul imobiliar şi animator de reality-show i-a fost ridiculizată cu mult înainte să obţină victoria în alegerile din 2016, ca un novice în politică.

Trump a făcut această mărturisire vineri după ce 2 februarie a fost o zi proastă pentru părul său. Rafale puternice de vânt i-au descoperit, pe când urca la bordul Air Force One o porţiune mare de scalp gol în partea din spate a capului, iar imagini şi clipuri  au inundat reţelele de socializare.

Dosarul medical, prezentat luna trecută de medicul lui Trump la Casa Albă, dezvăluie o doză zilnică de un miligram de Propecia, un produs care combate calviţia la bărbaţi.