Părul tău SE ÎNGRAŞĂ prea repede? Iată ce trebuie să faci pentru a-l păstra mai mult timp curat

Dacă ţi se îngraşă părul foarte repede, poţi apela la reţetele din natură şi la trucuri rapide. Vezi cum faci părul să se îngraşe mai greu.

13 nov. 2014, 13:44
Părul tău SE ÎNGRAŞĂ prea repede? Iată ce trebuie să faci pentru a-l păstra mai mult timp curat

Dacă te-ai trezit târziu şi nu ai timp să te speli pe cap, poţi apela la acest truc rapid şi foarte eficient. Presară puţină pudră pentru bebeluşi sau pudră de faţă la rădăcina părului şi perie bine, astfel încât aceasta să absoarbă mare parte din sebum, scrie unica.ro.

Nu te aştepta să facă minuni, dar părul tău se va îngrăşa mai greu, deoarece pudra va absorbi grăsimea şi va împiedica luciul bine cunoscut.

Citeşte şi Cum să repari rapid o tunsoare greşită după ce vii de la coafor

Aplică un strat generos de fixativ pe peria de păr şi perie bine părul în sus sau tapat, în funcţie de coafura aleasă. Usucă părul cu uscătorul şi astfel împingi substanţa fixatoare la rădăcina firelor. Părul nu va mai arăta ca o perucă ţeapănă, iar rădăcinile vor fi oarecum sigilate şi nu vor mai excreta mult sebum, în timp ce părul va căpăta volum serios.

Clăteşte părul după spălare cu ceai verde. Ceaiul verde conţine sbstanţe care închid porii, fac firele să strălucească şi nu lasă pielea să producă prea mult sebum şi să îngraşe părul. Înlocuieşte balsamul de păr cu ceai verde sau negru (dacă eşti brunetă) şi nu se va mai îngrăşa deloc.

Citeşte şi Alimente care stimulează creşterea părului