Pârvulescu: Nominalizarea lui Meleşcanu, o „manevră” a Cotroceniului

Faptul că liberalul Teodor Meleșcanu a acceptat funcția de director al SIE, fără a-și anunța partidul, arată că Băsescu a încercat, prin această manevră, să tulbure apele în PNL și, indirect, în USL, susține președintele ProDemocrația, Cristina Pârvulescu, pentru Inpolitics.

RomaniaTV.net
28 feb. 2012, 10:36
Pârvulescu: Nominalizarea lui Meleşcanu, o „manevră” a Cotroceniului

„Meleșcanu a comis o gravă eroare de comunicare când nu a spus conducerii PNL că e tentat de conducerea SIE. E un om cu o lungă carieră politică. Prin aducerea lui la SIE, puterea încearcă destabilizarea PNL, cu bătaie pe USL. Va veni și rândul PSD, fiindcă se încearcă profitarea de anumite slăbiciuni de interior pentru slăbirea USL”, apreciază Cristian Pârvulescu.

El a adăugat că Meleșcanu nu era în relații foarte bune, în ultima perioadă, cu șefia PNL. „De fapt, senatorul se afla, spun unii, în relații preferențiale cu Dinu Patriciu care, în ultima perioadă, pare a fi un susținător al președintelui Traian Băsescu. De fapt, senatorul acceptă o funcție de calibrul ăsta tocmai fiindcă se află la sfârșit de carieră și, orice ar face, premier sau prezidențiabil nu o să fie niciodată”, explică analistul politic.