Pas important pentru construcţia autostrăzii Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) SA a anunţat că a transmis către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), spre validare, în cursul zilei de marţi, documentațiile de atribuire pentru procedurile de achiziție publică pentru mai multe proiecte importante, printre care şi cel al autostrăzii Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea. 

28 sept. 2016, 13:30
Pas important pentru construcţia autostrăzii Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea

CNADNR SA a transmis marţi către Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), spre validare, documentațiile de atribuire pentru procedurile de achiziție publică pentru proiectele:

„Realizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Lotul 1: Târgu Mureș – Ungheni și Drum de legatură – relicitare”
” Finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău și conexiunea dintre Secțiunea 2B cu Subsecțiunea 3A1, Autostrada Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea” (Podul peste Someș)

De asemenea, miercuri, 28.09.2016, a fost transmisă spre validare documentația de atribuire pentru procedura de achiziție publică având ca obiect:

„Reabilitare DN6, Alexandria – Craiova, Lot 2: km 132+435 – km 185+230 – relicitare”.
În perioada imediat următoare, ANAP va finaliza procesul de verificare a documentațiilor de atribuire, urmând ca CNADNR să publice, în maxim 3 zile, anunțurile de participare în Sistemul Electronic de Aciziții Publice (SEAP), informează Compania de Drumuri într-un comunicat. 

CITEŞTE ŞI Încep exproprierile pentru autostrada Braşov-Tg. Mureş-Cluj-Oradea. Câţi bani au fost alocaţi pentru despăgubiri