Pasageri ţinuţi patru ore în avion, pe aeroport la Bucureşti, din cauza mai multor probleme

Zeci de oameni au fost ţinuţi mai bine de patru ore într-un avion Wizz Air. Aeronava trebuia să decoleze la ora șase dimineaţa de pe aeroportul Otopeni spre Roma, însă nici până la ora 10:00 acest lucru nu s-a întâmplat.

09 ian. 2017, 08:47
Pasageri ţinuţi patru ore în avion, pe aeroport la Bucureşti, din cauza mai multor probleme

„Zborul era programat pentru ora 6:00. La început, probleme cu bagajele, încurcate la cală, problema s-a rezolvat după o oră. Apoi a înghețat una dintre uși, au venit la fața locului niște echipaje. Inginerul nu știa ceea ce trebuia să facă, a venit cu două ore întârziere, singur, și abia după trei ore restul echipei. Sunt copii mici care de patru ore au stat jos, n-au băut, n-au mâncat, plecați cu noaptea-n cap, oameni care au venit din Piatra Neamț, Iași, Brașov. Așteptăm noutăți. Acum ne-au adus din nou în aeroport, Responsabilii companiei spun că nu e vina lor, atâta tot. Acum suntem in aeroport, Dacă sunăm la Wizz Air, nu răspunde nimeni, cheltuim zeci de euro”, a declarat Cătălin Voinea, pasager al aeronavei Wizz Air.

Reprezentanții aeroportului Henri Coandă spun că printre pasageri s-au aflat și persoane recalcitrante.

„Da, fost o mică încăierare între doi pasageri care a fost oprită de toți ceilalți pasageri. Încăierarea a durat un minut, două”, a spus Cătălin Voinea. 

„Banii, în teorie, putem să-i luăm înapoi după trei ore, numai că toți vrem să ajungem acasă, toți cu muncă, facultăți. Ne pierdem locul de muncă, pentru ce?! Nu sunt în stare să ne asigure un zbor liniștit. Înțeleg o oră de întârziere, dar nu patru. Noi nu trebuia nici să avem acces la acest avion, era stricat înainte să urcăm. Stewardesele au fost foarte OK ca persoane, ne-au dat apă, însă mâncare n-aveau voie pentru că trebuia să plătim”, a mai adăugat pasagerul.

Sursa: digi24.ro