Pasagerii unui avion elvețian au rămas doar cu hainele de pe ei când au aterizat în Spania: „Ne-au stricat vacanța”

Un avion elvețian, care efectua un zbor de la Zurich către Bilbao, a ajuns la destinație făăr bagajele de cală ale pasagerilor.

15 sept. 2023, 10:23
Pasagerii unui avion elvețian au rămas doar cu hainele de pe ei când au aterizat în Spania: „Ne-au stricat vacanța”
Un avion elvețian a ajuns la destinație fără bagajele de cală

Un avion elvețian cu 111 călători la bord  a ajuns la destinație fără niciun bagaj de cală. Pasagerii, care credeau că vor avea o vacanță de vis în Spania, au avut parte de o situație neplăcută atunci când pe banda de bagaje nu a venit nimic.

Pasagerii au așteptat timp de două ore, dar în zadar, pentru că bagajele lor nu au apărut. Purtătorul de cuvânt al Edelweiss Air, Kavin Ampalam, a confirmat că avionul a decolat cu 111 pasageri, dar fără bagaje: „A fost o deficiență de personal la sol”. 

Citește și: Bărbat cu cancer la coloană, imobilizat într-un scaun rulant, refuzat la îmbarcarea în avion: „Mi s-a făcut rău. Am început să plâng în mijlocul aeroportului”

Acesta a adăugat că echipajul a așteptat o soluționare dar peste o oră „situația a rămas neschimbată, iar din motive operaționale, am decis să continuăm zborul către Bilbao fără bagaje. S-a impus ridicarea altor pasageri de la Bilbao și întoarcerea cu avionul la Zurich, înainte ca aeroportul să se închidă peste noapte. Ne pare rău pentru inconveniențele create”, a transmis purtătorul de cuvânt al companiei aeriene.

La rândul său, pilotul și-a cerut scuze pentru decolarea întârziată din Zurich, atribuind-o lipsei de personal calificat, dar fără să menționeze decizia de a nu transporta bagajele.

Citește și: Un avion s-a prăbușit în timp ce scria un mesaj pe cer! Pilotul a murit pe loc| VIDEO

Călătorii afirmă că nu au găsit personal la sol în Bilbao și au așteptat mai mult de două ore pentru a-și recupera bagajele, până când personalul companiei aeriene i-a informat că avionul a aterizat fără bagaje la bord.

„Ne-au stricat vacanța”, a spus unul dintre pasageri.

„Analizăm situația pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple”, a adăugat purtătorul de cuvânt al companiei elvețiene, potrivit gandul.ro.