Paşi esenţiali pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală în cuplu

Atât de mulţi oameni se lasă cuprinşi de griji şi probleme, încât nu mai au deloc energie pentru a avea o viaţă sexuală activă.

RomaniaTV.net
09 mai 2013, 20:59
Paşi esenţiali pentru a-ţi îmbunătăţi viaţa sexuală în cuplu

Un raport din SUA arată că aproximativ 40 de milioane de americani sunt implicaţi într-o căsnicie din care sexul lipseşte cu desăvârşire. Însă reconectarea sexuală pentru cuplurile căsătorite nu este un lux, ci o necesitate. Dacă eşti implicat într-o astfel de relaţie iată un program de pasiune pe 7 zile prin care să-ţi resuscitezi viaţa sexuală. Va fi mai degrabă o călătorie a intimităţii sexuale decât un sprint orientat spre climax. Încearcă acest program şi vezi dacă poţi să-ţi repui pe picioare viaţa amoroasă:

1. Prima noapte: El îi face un masaj

În prima noapte soţul ar trebui să-şi răsfeţe soţia cu un masaj lung şi senzual care nu este concentrat pe zonele ei sexuale. Acordă o atenţie sporită umerilor, spatelui, interiorului genunchilor, interiorul coatelor, lobilor urechilor, obrajilor şi frunţii. Este punctul de start ce implică anumite zone ale corpului care nu sunt erogene şi astfel va fi reaprinsă dorinţa.

Citeşte mai mult pe problemesex.ro