Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat

Deși toată lumea își dorește celebrele pătrățele, atunci când ai un surplus de kilograme și vrei să ajungi măcar la a avea un abdomen plat, drumul până acolo este însoțit de numărul greutății indicate de cântar.

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 10:12
Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat

Astfel că un abdomen plat și ferm nu se va obține niciodată prin infometare, sau prin zilele în care uiți efectiv să pleci din sala de antrenament spre casă.

Fii echilibrat

Hormonii responsabili cu senzația de sațietate și cu numărul kilogramelor dacă nu primesc suficiente calorii nu vor funcționa corespunzător și astfel te vei strădui degeaba la sala de sport.

Deci pentru rezultate bune și de durată ai nevoie de un echilibru, să te alimentezi corespunzător, să te antrenezi 3 zile pe săptămână, și să te hidratezi.

Citeşte şi 5 exerciţii pentru abdomen. Te scapă de colăcei

Stresul se află într-o strânsă legătură cu hormonul numit cortizol, acesta contribuind la creșterea nivelului de grăsime. Deci pentru rezultate optime ai nevoie pe lângă echilibru, hidratare și relaxare.

Evită alimentele care balonează

Ai nevoie de alimente cu un aport crescut de fibre, care să ușureze tranzitul intestinal și să ajute colonul să elimine toate reziduurile. Un alt truc este cel al apei cu lămâie băută mai ales dimineața pe stomacul gol, acest truc ajutând la intensificarea arderilor mai ales a grăsimii din zona abdominală.

Adoptă în alimentația ta ovăzul, tărâțea de pssillyum pe care le poți consuma în chefir sau apă sau smoothie-uri de legume.

Înlocuiește cartofii prăjiți cu cei preparați la cuptor sau îi poți transforma în rondele, ai grijă îți porționezi bine mâncarea și consumi gustări între mese. gustărle trebuie să conține alune, nuci, fistic, caju, însă nu mai mult decât încape în căușul palmei tale.

Proteinele stimulează arderile

Din categoria proteinelor buna face parte peștele – în special somonul, ciupercile, carnea de curcan, ouă, avocado, toate oferindu-ți senzația de sațietate în timp ce intensifică procesul de ardere.

Acestea nu trebuie să lipsească din meniul tău zilnic, cel puți o masă trebuie să conțină proteină.

Citeşte şi Cum scapi de balonare în doar 10 minute. Aceasta este reţeta care face minuni

Nu te axa doar pe abdomene

Știm că exact această parte te interesează în mod expres însă trebuie menționat faptul că pentru a slăbi frumos și a te tonifia ai nevoie de multă activitate cardio, astfel că vei scăpa de grăsimea abdominală mult mai repede dacă vei face exerciții pentru tot grupul.

Aleargă, mergi cu rolele sau cu bicicleta în parc, înoată, sari coarda, toate aceste activități te vor ajuta să te sculptezi frumos.

Fructele necesare zilnic

Este recunoscut faptul că anumite fructe precum ananasul, merele sau chiar grapafruitul ajută în curele de slăbire.

Specialiștii afirmă de exemplu despre ananas că ar avea cel mai intens efect asupra organismului intensificând foarte repede și mult arderile, astfel că dacă optezi pentru fructul în stare crudă, câteva felii după masă te vor ajuta să ai parte de o digestie bună.

Pectina din mere este una dintre fibrele care imediat ce ajunge în stomac se ocupă cu absorbția grăsimilor și a toxinelor și sprijină de asemnea tranzitul intestinal.

Tot ideal pentru tranzit și mai ales pentru colon sunt și prunele uscate, acestea putând fi adăugate în diferite mâcăruri.

Află soluții pentru o digestie ușoară AICI.