Pasiunea secretă a lui Theo Rose. Puțini știu ce îi place artistei să facă în timpul liber

Pasiunea secretă a lui Theo Rose. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, bucurându-se de un public numeros pe rețelele de socializare. Pe lângă faptul că este cântăreață, actriță și jurat la Vocea României, joacă și fotbal destul de bine.

28 nov. 2022, 18:14
Pasiunea secretă a lui Theo Rose. Puțini știu ce îi place artistei să facă în timpul liber
Pasiunea secretă a lui Theo Rose

Pasiunea secretă a lui Theo Rose. Fanii sunt entuziasmați și se bucură foarte tare când artista interacționează pe social media. Aceștia vor să afle cât mai multe lucruri despre ea, să o cunoască pe mai bine, iar cântăreața le oferă fanilor această ocazie.

Citește și: Theo Rose îi pune bețe în roate lui Anghel Damian: „E greu să fii iubitul meu. La nervi, nu tot timpul”

Pasiunea secretă a lui Theo Rose

Theo Rose este pasionată de fotbal încă de mică, de când tatăl ei o lua pe teren. Artista făcea senzație pe terenul de fotbal și încerca să dea cât mai multe goluri. Chiar și acum, deși a crescut și activează într-un alt domeniu, vedeta mai merge să viziteze echipele de fotbal pe care le antrenează tatăl ei.

Tatăl lui Theo Rose este foarte mândru de fiica lui. Mai ales când aceasta vine acasă și se strâng zeci de copii în fața curții pentru a face poze cu ea. Se pare că are și o slăbiciune și pentru Ianis Hagi.

Când mai vin acasă, mai fac cu tata o miuța prin grădină. Am un sentiment de mândrie vizavi de Ianis Hagi”, a povestit Theo Rose.

Theo Rose a confirmat că este însărcinată

Vedeta a oferit prima declarație oficială pe rețelele de socializare, după ce s-a aflat că va deveni mamă. „Vă pup de la filmări. Este adevărat, o să aveți un nepoțel, sau o nepoțică. Când iese, vreau să îl strigați nepoate, sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții, presa să o arză focul!”, a spus Theo Rose într-un live pe Instagram.

Artista s-ar afla în primul trimestru de sarcină şi deja se confruntă cu greaţă şi alte simptome specifice.

Theo Rose şi Anghel Damian formează un cuplu de câteva luni, după ce cântăreaţa s-a despărţit de Alex leonte, nepotul nu Nea Mărin, cu care a avut o relaţie de cinci ani. „Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus, recent, Theo Rose.

Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a spus Anghel Damian, întrebat despre relaţia cu Theo Rose.