Theo Rose îi pune bețe în roate lui Anghel Damian: „E greu să fii iubitul meu. La nervi, nu tot timpul”

Invitată în podcastul lui Mihai Bobonete, Theo Rose a vorbit despre greutățile pe care le întâmpină Anghel Damian în relația cu ea.

24 nov. 2022, 10:11
Theo Rose îi pune bețe în roate lui Anghel Damian: „E greu să fii iubitul meu. La nervi, nu tot timpul”

Theo Rose și Anghel Damian s-au mutat împreună și urmează ca, anul viitor, să devină părinți, motiv pentru care sunt foarte fericiți. Chiar dacă au încercat să fie discreți, veștile s-au mediatizat rapid. Invitată de Mihai Bobonete la podcastul lui, cântăreața a vorbit despre lucrurile pe care trebuie să le suporte iubitul ei, mai ales acum când împart aceeași locuință

Citește și: Theo Rose face nuntă cu Anghel Damian, după ce a rămas însărcinată: „Facem și nuntă și copii, facem de toate”

Bărbații nici nu prea au îndrăznit să mă cucerească. Mă gândesc că m-au plăcut câțiva, dar au avut curaj doar ăia pe care i-am lăsat eu să îndrăznească. Adică a fost așa cu chemare.

E greu să fii iubitul meu pentru că am o gură proastă, așa. Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine, și am observat că asta o aplic și cu familia. Am foarte mult bun simț și sunt atentă cum mă comport cu oricine altcineva, să fie totul corect, să nu greșesc cu niciun cuvânt, dar la ăia de lângă mine să le dau în cap și alta nu. La nervi, nu tot timpul”, a declarat Theo Rose.

Citește și: Lia Bugnar a reacționat dur când a aflat că fostul ei iubit, Anghel Damian, va avea un copil cu Theo Rose