PASIUNI NEBĂNUITE între vedete. Află care ar fi cele mai HOT cupluri de lesbiene GALERIE FOTO

Katy Perry, Nicole Scherzinger sau Kim Kardashian sunt unele dintre cele mai dorite femei din showbiz. Celebre şi frumoase, ele ar putea avea orice bărbat pe care şi l-ar dori, însă ele visează la... alte femei.

RomaniaTV.net
06 sept. 2012, 12:27
PASIUNI NEBĂNUITE între vedete. Află care ar fi cele mai HOT cupluri de lesbiene GALERIE FOTO

Cheryl Cole a dezvăluit recent că a avut vise erotice despre Rihanna, iar astfel cercul vedetelor feminine cu fantezii despre alte colege de breaslă s-a mărit cu încă un „cuplu”.

Întrebată într-un interviu dacă a avut vreodată fantezii sexuale legate de o altă vedetă, Cheryl a răspuns cu nonşalanţă: „Da, cu Rihanna”. „Ne-am distrat… ştiţi voi… distracţie ca între fete”, a spus, provocator, Cheryl.

Interesant este că, rugată să comenteze dezvăluirea făcută de Cheryl Cole, Rihanna a fost la fel de deschisă: „Cheryl Cole este sexy. Mi-ar plăcea să o văd la treabă. De preferat, în timp ce spală podeaua sau în timp ce adună lucruri de pe jos. Aplecată”.

CITEŞTE ŞI: Cele mai DORITE FEMEI de către femei GALERIE FOTO

Cheryl Cole nu prezintă interes, însă, doar pentru Rihanna, Katy Perry dezvăluind şi ea că are o „pasiune” pentru interpreta piesei „Call My Name”.

ROMÂNIATV.NET vă prezintă în cele ce urmează câteva dintre cele mai fierbinţi fantezii ale vedetelor de sex feminin cu alte colege din showbiz.

Katy Perry şi Cheryl Cole

(Foto: Hepta)

„I Kissed A Girl” a avut un succes fenomenal şi a devenit un adevărat imn al lesbienelor. Iar Katy Perry este mai mult decât o fată deschisă la minte şi probabil nu s-ar da în lături de la o aventură cu Cheryl Cole, pentru care a recunoscut că are mai mult decât o simplă admiraţie. „O ador pe Cheryl, este minunată. Nimeni nu ar trebui să fie atât de frumoasă cum e ea. Ştiu că lumea are o pasiune pentru Simon Cowell când se uită la X Factor, dar dacă aş fi singură eu aş prefera să mă culc cu Cheryl, decât cu Simon”, a mărturisit Katy Perry.

Kim Kardashian şi Megan Fox

(FOTO: Hepta)

În 2010, înainte de a se simţi cu adevărat împlinită alături de Kanye West, Kim Kardashian recunoştea că are o pasiune pentru Megan Fox: „Este atât de sexy. Am făcut o pasiune pentru ea, iar eu nu fac pasiuni pentru femei”.

Amber Rose şi Nicki Minaj

(FOTO: Hepta)

Cele două sunt prietene de ani de zile, dar Amber nu ar zice nu dacă ar putea să treacă relaţia la un alt nivel. Dovadă stă o postare pe Twitter a fostei partenere a lui Kanye West: „YOOOO!!!!! Nicki Minaj este absolut uluitoare, nu mă pot abţine să nu mă holbez la ea. Aş vrea atât de mult să o fac cu ea. F***, nici măcar nu pot să mint!!!!”.

Nicole Scherzinger şi Halle Berry

(FOTO: Hepta)

Nicole Scherzinger are o relaţie foarte frumoasă cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, dar asta nu o împiedică să recunoască faptul că este fascinată de o femeie. Iar aceasta este Halle Berry: „Este atât de frumoasă şi de naturală. Îi iubesc zâmbetul. Wow, parcă aş fi un tip, trebuie să-mi revin”, a spus Nicole, într-un interviu acordat revistei Maxim.

Jessie J şi Tulisa

(FOTO: The Sun)

Cele două cântăreţe britanice şi-au trimis tot felul de mesaje „jucăuşe” pe Twitter, după ce au ajuns să se cunoască personal, la Los Angeles.

„Rochia pe care o porţi ar arăta grozav pe podeaua mea”, i-a scris Jessie Tulisei pe pagina de Twitter, unde aceasta tocmai postase o fotografie în care purta o rochie foarte sexy. Tulisa nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi a intrat în jocul cu tentă uşor erotică: „Încetează să mă ispiteşti să-mi dau drumul la latura întunecată”