Pastilele de slăbit afectează grav sănătatea

Pastilele destinate pierderii în greutate sunt cunoscute pentru producerea de publicitate negativă întregii industrii de suplimente alimentare. Producătorii acestor "pastile miraculoase" le promovează nu pentru că ele funcţionează cu adevărat, ci pur şi simplu pentru că se vând.

20 ian. 2015, 07:00
Pastilele de slăbit afectează grav sănătatea

Eliminarea alimentelor prelucrate, a zaharului si inlocuirea cu grasimi sanatoase si alimente integrale, diete insotite de exercitii fizice de intensitate mare sunt solutiile care dau rezultate daca ai nevoie sa-ti normalizezi greutatea. Suplimentele sunt, asa cum numele lor sugereaza, suplimentare pentru un stil de viata sanatos.

O cautare pe internet a termenului „suplimente pentru pierderea in greutate” sau „pastile de slabit” iti va da milioane de rezultate. Iar daca adaugi cuvantul „magic” la aceasta cautare, vei vedea ca exista un numar foarte mare de produse care promit sa faca minuni. Socant, exista chiar si suplimente pentru pierderea in greutate special destinate copiilor.

Campaniile de publicitate pentru aceste pastile „magice” implica faptul ca pastilele functioneaza cu foarte putin efort din partea ta. Iti poti continua stilul de viata, chiar daca poate acesta a contribuit la cresterea in greutate in prima faza.

Alegerea unei diete combinata cu un stil de viata sanatos este o strategie utila care va produce rezultate mult mai bune decat orice pilula de slabit. Ideea ca poti sa inghiti o pastila si sa slabesti instantaneu este o premisa falsa, ba mai mult, iti poate pune in pericol sanatatea, daca produsul contine ingrediente ce sunt potential periculoase.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi PERICOLUL din reţetele-minune de slăbit. Metode de menţinere a siluetei care sunt DĂUNĂTOARE