Păstrează-l doar pentru tine: Ce să faci ca iubitul tău să nu te înşele niciodată

Ideea că iubitul tău ar putea să te înşele îţi dă fiori reci? Deşi nimic nu poate justifica în mod complet infidelitatea, când un bărbat călca strâmb, o poate face şi din pricina unor nemulţumiri legate de viaţa lui de cuplu.

01 iul. 2014, 08:32
Păstrează-l doar pentru tine: Ce să faci ca iubitul tău să nu te înşele niciodată

Daca vrei sa te asiguri ca nu il impingi tu singura in bratele unei alte femei, iata ce atitudine trebuie sa adopti, pentru a te absolvi de orice vina „in caz ca…”.

Citeşte şi Ai fost înşelată? Iată cum poţi trece peste cruntul moment din relaţie

Psihologii spun ca barbatii nu insala, de obicei, pentru ca nu isi mai iubesc partenerele. O fac pentru ca vor mai multa diversitate sexuala, sunt plictisiti sau nu primesc aprecierea dupa care tanjesc la orice pas. Urmasii lui Adam vor sa se simta adorati si sa li se respecte o oarecare doza de independenta. Cand nu mai are o partenera care sa il plaseze in centrul Universului ei, un barbat poate incerca sa devina o prioritate pentru o alta femeie.

Iata cum sa previi indeplinirea acestui scenariu dureros!

Fii dornica sa initiezi partidele de sex

Barbatii pun semnul egal intre sex si puterea lor de seductie. Cand te comporti mereu de parca ii faci o favoare sa accepti un act intim, el incepe sa se simta neatragator si tot mai putin atras de sexul cu tine. Fa-l sa creada cu toata fiinta lui ca este dorit, exprimandu-ti iubirea si intr-un mod fizic si pasional.

Nu lasa comoditatea sa te transforme in altcineva

Poate suna bizar, insa confortul de care te bucuri intr-o relatie de cursa lunga poate fi cel mai mare dusman al tau. Cand s-a indragostit de tine, iubitul tau ti-a apreciat calitatile si si-a facut deja o imagine a viitorului vostru impreuna, tocmai datorita atuurilor tale.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.