Păstrează vie flacăra pasiunii în relaţia ta. Fă-l să te dorească mereu

Orice relaţie suferă! Este un adevăr ştiinţific deoarece pasiunea se reduce treptat în primii ani şi rămâne doar dragostea, sentimentul de iubire pentru cel de lângă tine şi acceptarea lui aşa cum este, cu bune şi rele.

RomaniaTV.net
16 ian. 2014, 10:12
Păstrează vie flacăra pasiunii în relaţia ta. Fă-l să te dorească mereu

Cu toate acestea, nu trebuie sa lasi flacara pasiunii sa se stinga.

Reaminteste-ti cum este sa fii indragostita si fa-l si pe el sa faca asta. Numai asa veti putea inlatura monotonia si plictiseala din cuplu.

Citeşte şi Adevăratele motive pentru care dispare pasiunea în cuplu

Iata cateva trucuri care te pot ajuta sa mentii vie aceasta flacara a sentimentelor si dorintelor in propria ta relatie!

Reinvata sa faci complimente

Cu siguranta la inceputul relatiei voastre complimentele erau o constanta intre voi. Din pacate, odata cu inaintarea in relatie, odata ce aceasta devine de lunga durata, asemenea cuvinte frumoase la adresa celuilalt vor deveni din ce in ce mai rare.

Citeşte şi Moduri prin care reaprinzi flacăra pasiunii în relaţia de cuplu

Nu este nevoie sa ii cazi in genunchi si sa il ridici in slavi. Este suficient sa ii spui cat de bine arata in noua pereche de blugi sau cat de bine te simti in bratele lui. De fiecare data nu uita sa adaugi si un zambet discret in coltul gurii. In acest fel, efectul va fi maxim.

Arata-i ca ai incredere in tine

O femeie cu o personalitate puternica, care debordeaza de incredere, este deosebit de sexy in ochii partenerului ei. Mai ales in situatiile in care nu ai nevoie de incurajari din partea iubitului tau.

Mai multe detalii pe Ele.ro.