Pățania unei femei care a angajat un zidar să îi tencuiască bucătăria. De necrezut ce propunere i-a făcut muncitorul la final

O femeie a angajat un zidar să îi tencuiască bucătăria, însă a fost de-a dreptul șocată atunci când bărbatul și-a cerut plata. Muncitorul nu a cerut bani, ci i-a făcut o propunere interesantă gospodinei.

29 sept. 2023, 21:10
Pățania unei femei care a angajat un zidar să îi tencuiască bucătăria. De necrezut ce propunere i-a făcut muncitorul la final
Pățania unei femei care a angajat un zidar să îi tencuiască bucătăria. Cum a cerut muncitorul să fie plătit

O femeie a angajat un zidar să îi tencuiască bucătăria, însă situația, aparent banală, a luat o întorsătură total neobișnuită, la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Timp de trei zile, muncitorul și-a făcut treaba fără vreo problemă, iar femeia nu a avut nimic să îi reproșeze în ceea ce privește calitatea lucrărilor. Totul s-a schimbat, însă, foarte brusc.

Citește și: Semnal de alarmă pentru posesorii de pisici. Substanța din nisipul pentru litieră care poate irita plămânii și declanșa cancerul

Pățania unei femei care a angajat un zidar pretențios

Totul a început atunci când femeia i-a cerut bărbatului să vină la ea acasă pentru câteva lucrări de reparații în bucătărie. Pe acest meșter zidar i l-a recomandat o cunoștință, astfel că nu s-a gândit că muncitorul va fi neserios sau va avea pretenții în legătură cu plata serviciilor sale.

În a treia zi de lucru, bărbatul și-a strâns sculele și a plecat fără să ofere nicio explicație pentru gestul său. A lăsat lucrările neterminate și nu a anunțat că pleacă. Ulterior, între el și femeia care l-a angajat a urmat un schimb de mesaje de-a dreptul halucinante. Când a întrebat ce s-a întâmplat, femeia a primit o replică la care cu siguranță nu se aștepta, mai ales că muncitorul era mult mai în vârstă decât ea.

Întreaga poveste a ajuns pe grupul de Facebook „Girlsmouth”, acolo unde au fost postate și mesajele trimise de meseriaș.

„Am angajat un zidar, prin recomandări, dar a treia zi, după câteva ore de muncă, a dispărut fără să-mi dea vreo explicație. Nimic! I-am trimis eu un mesaj, iar el mi-a răspuns că «Nu mă mai întorc. Dacă aș face-o, aș vrea să vă duc în dormitor (…) și să facem dragoste.»”, a povestit femeia.

Mai departe, meșterul a continuat cu aceleași intenții: „De aceea nu mă mai întorc, pentru că vreau să-ți fac lucruri obraznice. Acum, dacă vrei, sigur că voi veni înapoi (…) Nu îți face griji pentru bani, nu te deranja de asta”.

„Ce mă sfătuiți să fac?!”, a întrebat femeia, pusă într-o situație de-a dreptul dificilă.

Povestind șocantul dialog cu meseriașul angajat să-i tencuiască bucătăria, femeia a relatat că în niciun moment nu a avut un comportament nepotrivit care să dea un înțeles greșit. „I-am făcut doar o ceașcă de ceai, de câteva ori, în pijamalele mele pufoase. Zidarul ăsta era suficient de mare pentru a fi tatăl meu”, a precizat doamna respectivă.

Cei care i-au văzut postarea au fost la fel de uimiți ca ea.

„La naiba, omul ăsta trebuie reclamat!”, a reacționat o persoană. „Wow, ce profesionist și dedicat liniei sale de muncă!”, a comentat în mod ironic altcineva.

Jurnaliștii publicației ladbible.com au concluzionat că modul propus de zidar de a-și face reclamă este total neptorivit, mai ales pentru afacerea din care trăiește.

Citește și: Vouchere 2023, oferta anului de la Guvern: aproape 75.000 de lei pentru renovarea locuinţei


Calendar 2024
Calendar 2024