Pateu cu viermi la Spitalul Clinic de Copii din Cluj. Prefectul cere o anchetă specială

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a postat pe Facebook imagini în care se văd viermi lângă un pateu servit la masa de seară unei mame internate la Clinica Pediatrie I de la Spitalul de Copii din Cluj.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 09:37
Pateu cu viermi la Spitalul Clinic de Copii din Cluj. Prefectul cere o anchetă specială

Emanuel Ungureanu scrie că mizeria din spitalele României ucide mai mult decât coronavirusul şi că viermii nu sunt singura problemă gravă a Spitalului de Copii din Cluj, pe scările Spitalului Clinic de Copii din Cluj, ci şi gândacii care colcăie în fiecare seară pe holuri şi pe scările clădirii. Ungureanu spune că se va adresa Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj.

„Cină cu viermi la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca! O mămică care este internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie 1 de pe Strada Moţilor din Cluj-Napoca mi-a scris pe facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi… Mâine dimineaţă voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilaşilor bolnavi au venit cu viermii de acasă. Seara, nestingheriţi, pe scări îşi fac apariţia gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul… Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero ci şi să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea şi de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev. Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!”, a scris deputatul pe Facebook.

Luni dimineaţă, Instituţia Prefectului Cluj s-a autosesizat în urma apariţiei imaginilor şi a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj să efectueze o anchetă, iar în urma verificărilor să ia măsurile care se impun.

Citeşte şi: Sorina Pintea a chemat ambulanţa în arest. Ce este Dermatomiozita, boala rară de care suferă fostul ministru al Sănătăţii