Patimile Sandei Ladoşi, dezvăluite în Săptămâna Mare: „Am fost botezată noaptea, pe ascuns; la nunta fratelui meu, tata a rămas în uşa bisericii”

Cunoscuta cântăreaţă Sanda Ladoşi a avut şi de pătimit de pe urma faptului că tatăl ei a fost ofiţer de Securitate.

22 apr. 2022, 11:36
Patimile Sandei Ladoşi, dezvăluite în Săptămâna Mare: „Am fost botezată noaptea, pe ascuns; la nunta fratelui meu, tata a rămas în uşa bisericii”

Sanda Ladoşi nu a dus lipsă de nimic pe vremea comunismului, datorită statutului tatălui său, dar a avut şi de suferit din aceasta cauză. Cum Nicolae Ceaușescu le interzicea oamenilor din sistem să se apropie de biserică, Sanda a fost botezată pe ascuns, în toiul nopții.

Eram destul de măricică, deja mergam în picioare. Mătușa și mama m-au dus noaptea în biserică și m-au botezat pe ascuns”, a declarat Sanda Ladoşi, pentru Impact.ro.

Tot din cauza legăturii pe care o avea cu securitatea, tatăl său nu a putut fi prezent, în biserică, la nunta fratelui artistei. „Ne-a așteptat la poartă. Nu a intrat în biserică, nu a avut ce face”, a mai spus Sanda Ladoși.

Citeşte şi Sanda Ladoşi, revoltată după moartea lui Bogdan Stanoevici: „Avea afecțiuni cu care putea trăi mulți ani”

Deşi s-a pregătit să devină învăţătoare, viaţa i-a rezervat Sandei o altă soartă „Dacă mi-ai fi spus la 18 ani că o să fac carieră muzicală, că o să trăiesc din asta, îți ziceam du-te mai încolo și lasă-mă în pace, nu aș fi crezut. A fost atât de firesc, odată nu am dat din coate. Alții poate au trebuit să se zbată mai mult. Am zis că dacă fac ce-mi place, cu dragoste, e perfect”, s-a mai destănuit artista.

Citeşte şi Sanda Ladoși i-a făcut parastas de 6 luni lui Bogdan Stanoevici. Fosta soție a actorului i-a dus cenușa în Franța