Patriarhul Kirill al Rusiei NU POATE să DOARMĂ. Îl frământă criza din Ucraina

Publicat: Marţi, 10 Martie 2015 15:32 // Actualizat: Marţi, 10 Martie 2015 15:32 // Sursa: romaniatv.net

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, a declarat că principala sa problemă este astăzi situația din Ucraina.

Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, a declarat că principala sa problemă este astăzi situația din Ucraina, într-un interviu acordat marți agenției oficiale de presă TASS.

'Nu pot să dorm liniștit din această cauză — în sens propriu și figurativ', a afirmat șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, adăugând că pentru el nu există o problemă mai importantă în prezent decât conflictul din estul Ucrainei, unde mor oameni, potrivit Agerpres.

Citeşte şi După o prelegere la un constructor de avioane, patriarhul Kirill s-a ales cu un avion personal de luptă

Mai devreme sau mai târziu, pacea se va instala în Ucraina, a spus el, subliniind că este important de a depăși animozitatea de ambele părți.

'Pornind de la perspectiva reconcilierii, facem apel ca părțile implicate în conflictul din Ucraina să dea dovadă de înțelepciune. Semințele potrivnice ar putea să se dezvolte în viitor în fruct otrăvit', a avertizat el, afirmând că 'biserica face tot ce este posibil pentru ca acest conflict să nu ducă la noi victime'.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 mar 22:41
...Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, a declarat că principala sa problemă este astăzi situația din Ucraina. Citește mai departe…

...
10 mar 17:32
...Întregii Rusii, Kirill, a declarat că principala sa problemă este astăzi situația din Ucraina. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
10 mar 15:57
...lt IE 9]>
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
10 mar 15:52
... Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill, a...
1
EUR
4.8398
RON
03 Jun
noapte 10 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H