Patricia Kaas, dezvăluiri intime despre aventura cu Remus Truică. „E un amant desăvârşit!”

Remus Truică (50 de ani), condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa", şi Patricia Kaas (54 de ani) s-au iubit cu patos în urmă cu 10 ani. Aventura a fost dezvăluită de cântăreaţă în cartea ei autobiografică.

20 dec. 2020, 10:56
Patricia Kaas, dezvăluiri intime despre aventura cu Remus Truică. „E un amant desăvârşit!”

Remus Truică şi Patricia Kaas au avut o aventură în urma căreia Irina, soţia fostului şef de cabinet al lui Adrian Năstase, a intentat divorţ.

Remus Truică, amantul perfect pentru Patricia Kaas

Patricia Kaas şi-a povestit viaţa în cartea autobiografică „Umbra din vocea mea”. Spre sfârşitul cărţii, solista i-a acordat mai multe pagini unui bărbat chipeş, căruia însă a evitat să îi precizeze numele: „Era odată un tânăr care atunci când şi-a serbat ziua de naştere a vrut să-i fiu musafir de onoare. Îşi dorea mai mult decât orice să cânt pentru el, în casa lui… Ştia o groază de lucruri despre mine, mă sorbea din priviri. Eu am remarcat-o pe tânăra şi drăguţa lui soţie (n.r. – Irina Truică), aflată lângă el. Îmi părea puţin absentă, parcă stingherită”, povestea Patricia Kaas.

Verdict final în dosarul Ferma Băneasa: Remus Truică a fost condamnat la 7 ani, Prinţul Paul condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare

Artista susţine că românul se îngrijea să nu-i lipsească nimic: „Trabucuri, vinuri fine, ne-a răsfăţat!”. A doua zi, Remus Truică a condus-o până la aeroport, de unde cântăreaţa a plecat cu avionul lui privat: „Mă străduiam să nu uit că e însurat, că are două fetiţe adorabile!”. „Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată şi zâmbetul seducător. Făcea dragos­te de minune. E un amant desăvârşit”, a mai scris Patricia Kaas.

„Odată cu venirea toamnei, iată şi sfârşitul poveştii mele de iubire. Am fost păcălită. Rămâne cu soţia lui. Nu mai scrie. Nu mai sună. Ce idioată am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul să trăiesc, să visez, să mă înşel. Sunt decepţionată, dar am trăit un vârtej ciudat”, a mai scris Patricia Kaas.

Cel descris în termeni laudativi era însă nimeni altul decât miliardarul Remus Truică, din păcate, pentru ea, însurat şi tată a doi copii. Ce a urmat ştie o ţară întreagă: Irina Truică i-a intentat proces de divorţ, care s-a finalizat abia în 2016, după 5 ani de tergiversări prin instanţe, iar cele două fetițe gemene au rămas în cutodia mamei.

„Am fost să mă văd cu Patricia Kaas, care mi-a confirmat că despre soţul meu este vorba în carte. Mai mult, ea mi-a povestit amănunte picante din relaţia clandestină pe care a avut-o cu soţul meu”, declara Irina Truică pentru Click! la acea vreme.