Patricia Ţig, reacţie şocantă la un turneu WTA. „Arbitrul asta nu stie nimic, frate, e un dobitoc!” VIDEO

Patricia Tig, 105 WTA, s-a enervat teribil in meciul din 16-imile turneului WTA de la Hua Hin, Thailanda, fiind deranjata de hotararea arbitrei de scaun, care i-a indicat sa rejoace punctul dupa o greseala comisa de un arbitru de linie.

12 feb. 2020, 10:17
Patricia Ţig, reacţie şocantă la un turneu WTA. „Arbitrul asta nu stie nimic, frate, e un dobitoc!” VIDEO

Patricia Tig a ajuns la capatul rabdarilor in finalul meciului cu Yafan Wang. Momentul tensionat s-a produs intr-un punct critic al meciului, la 4-4 in tie-break-ul setului decisiv. Patricia Tig s-a certat cu arbitra de scaun si i-a cerut acesteia sa verifice mingea trimisa de oponenta ei in afara terenului, astfel incat sa-i acorde punctul, in schimbul rejucarii lui.

Arbitru: „Domnisoara Tig a cerut challenge la ultima minge, spre partea stanga”, a spus arbitra de scaun.

Patricia Tig: „Nu, asta a fost afara. De ce? A fost atat de mult afara”, a spus Tig.

Arbitru: „N-am vazut asta”, a spus arbitra de scaun.

Patricia Tig: „Dar verifica mingea. E atata de mult afara. Dar nu e greseala mea, e greseala ta. Vreau ca tu sa schimbi decizia. E atat de mult afara, nu a fost aproape. Haide! E treba lui (n.r.: – a arbitrului de tusa) sa stie asta. Nu, nu, verifica mingea. E greseala ta, tu trebuie sa verifici chiar acum! Cheama supervizorul!”.

Sorana Cîrstea, MOMENT ŞOCANT. Românca L-A JIGNIT şi L-A BRUSCAT pe arbitrul de scaun în meciul de la Istanbul VIDEO

La venirea supervizorului turneului, romanca a continuat:

Patricia Tig: „E vina lor, nu a mea. Mingea a fost afara atat de mult. Ei nu au vazut asta, nu stiu de ce. Nu-mi spune tu mie nimic despre regulament, in primul rand! Nu-mi spune tu mie nimic la acest turneu, bine? E punctul meu si e greseala voastra. Eu m-am referit la acea minge, despre care am cerut sa fie verificata, nu puteam sa zic ca e afara si cealalta”.

La capatul puterilor, Patricia Tig a cedat si a strigat si in limba romana, aratand catre arbitrul de tusa si spunand: „Asta nu stie nimic, frate, e un dobitoc!”.

Patricia Ţig s-a calificat in cele din urma in „optimi” la Hua Hin, invingand-o pe Yafan Wang (56 WTA), scor 6-1, 1-6, 7-6, unde va juca impotriva chinezoaice Xiaodi You, 210 WTA.