Prima CONDAMNARE în dosarul morţii lui Patrik Ekeng. Medicul vinovat: un an şi 6 luni de ÎNCHISOARE. Despăgubiri de 200.000 DE EURO

Mihaela Duță, medicul de pe ambulanţă care trebuia să-l resusciteze pe Patrick Ekeng a primit un an și şase luni de închisoare cu suspendare, dar și 60 de zile de muncă în folosul comunității, a decis, în primă instanţă, Judecătoria Sectorului 2.

04 iun. 2020, 12:02
Prima CONDAMNARE în dosarul morţii lui Patrik Ekeng. Medicul vinovat: un an şi 6 luni de ÎNCHISOARE. Despăgubiri de 200.000 DE EURO

PULS, serviciul de ambulanță care a fost prezent la meciul Dinamo – Viitorul, în care Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon şi ulterior a decedat, va trebui să achite daune de 200.000 de euro familiei camerunezului. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Şocată de ultimele dezvăluiri, soţia lui Patrick Ekeng vine de urgenţă în România: „L-au lăsat să moară din cauză că era negru!”

„Soluția ne mulțumește, considerăm că s-a făcut dreptate. Și cuantumul despăgubirilor este mulțumitor, însă vom discuta și cu clienții noștri. Soluția abia ce a apărut, nu am apucat să discutăm detaliile cu ei, va fi o discuție mai amplă. Despăgubirile vor fi plătite în solidar, adică de inculpată și partea responsabilă civilmente, adică PULS. Nu am stabilit încă dacă vom face apel, vom vedea și ce vor face celelalte părți din dosar”, a punctat Andreea Mincu, avocat al familiei lui Patrick Ekeng, pentru GSP.

Nathalie, văduva lui Patrick Ekeng, face DEZVĂLUIRI-ŞOCANTE. „Noi ştim cum este în România!”

Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon la scurt timp după ce a intrat pe teren, pe 6 mai 2016, în minutul 70 al meciului Dinamo – Viitorul 3-3. Ambulanța Puls aflată la stadion l-a transportat direct la Spitalul Floreasca, fără ca un cadru medical să îi facă manevre de resuscitare, deși fotbalistul se afla în stop cardio-respirator. Acesta a decedat la spital. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul camerunez, 26 ani, a murit din cauza unei probleme cardiace.


loading...