Şocată de ultimele dezvăluiri, soţia lui Patrick Ekeng vine de urgenţă în România: "L-au lăsat să moară din cauză că era negru!"

Publicat: Joi, 10 Ianuarie 2019 11:12 // Actualizat: Joi, 10 Ianuarie 2019 11:15 // Sursa: romaniatv.net

Nathalie, văduva lui Patrick Ekeng, va veni de urgență în România, după ce a aflat că asistentul de pe Ambulanța Puls care i-a transportat soțul la spital l-a înjurat pe camerunez şi a făcut remarci rasiste la adresa acestuia.

Nathalie Eckeng a decis să vină în România imediat ce a aflat că asistentul medical Ștefan-Răzvan Badea a folosit cuvinte triviale și rasiste la adresa jucătorului într-o convorbire telefonică purtată imediat cu un prieten.

Din informațiile obținute de GSP, ar fi vorba de o convorbire înregistrată de oamenii legii, care ascultau telefoanele medicilor și telefoanele personalului de pe ambulanța PULS, în care Ștefan-Răzvan Badea s-a exprimat cu sintagma "bag p**a în fața lui de negru și în gura lui, mă doare în p*** că a murit", deranjat de amploarea luată de caz în presă și expunerea echipajului PULS.

Intervievată de Libertatea, Nathalie Eckeng, care lucrează de asemenea ca asistentă medicală, a spus: "Oh, merde! Asta înseamnă că l-a lăsat să moară din cauza că era negru?! E foarte trist, regretabil. Mă doare inima, leșin de durere când mă gândesc la acele momente ale suferinței lui Pat al meu și aflu despre răutatea personalului care lucrează la București. Cum ar fi ca și eu să vorbesc așa cu pacienții pe care îi îngrijesc aici, la Le Mans?".
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7205
RON
25 Jun
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H