Patrick Mouratoglou a rupt relaţia cu Simona Halep. Gest incredibil în plin scandal de dopaj

Patrick Mouratoglou se distanţează din ce în ce mai mult de Simona Halep, suspendată temporar după ce a fost depistată dopată cu roxadustat la US Open 2022.

05 ian. 2023, 19:51
Patrick Mouratoglou a rupt relaţia cu Simona Halep. Gest incredibil în plin scandal de dopaj
Patrick Mouratoglou a rupt relaţia cu Simona Halep

Patrick Mouratoglou a rupt relaţia cu Simona Halep. Antrenorul francez a întrerupt legătura cu fostul lider WTA şi a început să își canalizeze toată atenția asupra altor sportivi din ATP. După ce l-a lăudat pe danezul Holger Rune, pe care deja îl antrenează, Patrick Mouratoglou a început să vorbească la superlativ despre Novak Djokovic.

„Sper ca australienii să îl primească bine deoarece tot ce s-a spus despre el este atât de nemeritat. Mi-aș dori să existe respect pentru campioni. Când intri pe un stadion de tenis și îl vezi pe Djokovic jucând, tu trebuie să îl respecți pe acest campion, chiar dacă îți place sau nu de el2, a spus Patrick Mouratoglou pentru Tennis Tonic.

Citeşte şi: Simona Halep, primele detalii din procesul de dopaj. „Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor”

„O să fie greu pentru Novak în Australia, e un lucru sigur. O să aibă de cărat după el un mare bagaj emoțional. A trecut prin multe lucruri, emoțional vorbind. Nimeni nu e imun la lucrurile astea. O să fie greu. Sper că nu va cădea la fel cum s-a întâmplat la US Open 2021 pentru că a trecut prin atât de multe lucruri. Dar vine după o perioadă de odihnă, iar asta îl poate ajuta. A fost vacanță, apoi pre-sezonul, așa că nu a avut de a face cu stresul competiției. Cred că o să fie relaxat și din punct de vedere emoțional, ceea ce e bine. Nu începe direct la Australian Open, așa că are timp să se obișnuiască cu atmosfera de aici”, a mai spus Patrick Mouratoglou pentru Eurosport.

Citeşte şi: Simona Halep, mesaj misterios de Anul Nou: „La urma urmei, e și mâine o zi!”

Patrick Mouratoglou a plecat în Australia fără Simona Halep, însoțindu-l pe Holger Rune (19 ani) la Antipozi. Cu toate că inițial a precizat că va face parte din staff-ul lui Holger Rune până la finalul sezonului 2022, antrenorul francez a extins colaborarea cu acesta, semn că relaţia cu Simona Halep este încheiată definitiv!