Simona Halep, primele detalii din procesul de dopaj. „Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor”

Simona Halep, suspendată temporar după ce a fost depistată dopată cu roxadustat, a dat de înţeles că aşteaptă o decizie finală în favoarea ei. Cazul româncei se află pe masa tribunalului independent Sport Resolution, care are sediul la Londra.

05 ian. 2023, 16:14
Simona Halep, primele detalii din procesul de dopaj. „Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor”
Simona Halep, primele detalii din procesul de dopaj

Simona Halep, primele detalii din procesul de dopaj. Înainte de Revelion, fostul lider WTA a postat pe Instagram un mesaj sugestiv, „2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!”, iar lucrurile par să se mişte în favoarea sa.

Citeşte şi: Simona Halep, mesaj emoționant, în noaptea de Revelion. Ce dorinţă şi-a pus pentru 2023

Printre comentariile primite s-a numărat şi cel al actorului Andi Vasluianu, care a scris „Deasupra norilor e soare!”, iar răspunsul Simonei Halep este plin de speranţă.

Citeşte şi: Simona Halep, mesaj misterios de Anul Nou: „La urma urmei, e și mâine o zi!”

„Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”, a fost comentariul scris de Simona Halep, care a dat, astfel de înţeles, că este pe cale să primească o decizie favorabilă în dosarul de dopaj.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)